- Tennis -

Vilken skoj dag det blev, trots regnet! Vi har shoppat, fikat och sen bestämde vi oss för att ocksågå på bio:) Vi såg " The Hangover" ( vägrar att använda det finska namnet!) och jag måste säga att den var riktigt bra! Skönt att bara få sitta och skratta i nästan två timmar. Mera sånt:)!

Dagens bästa köp är helt klart tennisracketten som Alexandra övertygade mig att köpa, så att hon och jag tillsammans satsa på våra tenniskarriärer, vilka vi förutspår att blir väldigt lyckade! Ska bli skoj med en ny hobby!

Kom hem för en tid sen och efter det har jag sysselsatt mig med att städa klädskåpet. Inte så trevligt, men det brukar fatkiskt alltid vara i fint skick och jag skämdes då jag öppnade det idag, så jag tog tag i saken och städa till ordentligt. Älskar fint vikta kläder! Arbetsskada, antar jag:)

Nu ska jag dricka lite te och äta mammas semla. Go'kväll!

- Dripp, dropp.. -

Usch vilket tråkväder. Jag som hade hoppats på full sol idag så att jag skulle ha kunnat utnyttja min lediga dag till max. Men icke. Nåväl, det kan inte hjälpas.

Styr snart kosan mot Åbo igen med Alexandra och M. Det blir antagligen lite shopping och sen hem. Idag känner jag för att baka någonting, koka en kopp te och bara sätta mig i soffan och kolla på TV hela kvällen.

Nu måste jag göra mig klar för start. Ha en fin regndag!

- Vegas baby -

Ojoj, gårdagen visade sig bli alldeles jättekul! En arbetskompis föreslog en kväll på Vegas och jag måste medge att det visade sig bli verkligt lyckat. Jag var hemma först vid tre och somna gladeligen efter en helkväll på dansgolvet:)!

Idag mötte jag Anna och Emil och Nicke i stan och sen blev det Donna på en cider, även om det var Cola för min del:). Solen lyste och det var skönt att bara sitta och njuta.

I sista minuten bestämde jag mig för att åka med dem till ön så nu sitter jag hemma och ska snart äta grillkorv, slurp! Imorgon dock tillbaka till Åbo igen, jobb i helgen. Men jag antar att det på lördag blir en sväng ut någonstans:)

Trevlig kväll! Adios!


- Dbtl, nästan -

Just kommit hem från jobb. Blev kvar och shoppa lite, hittade såklart, lite smått och onödigt:) Alltid lika trevligt! Nu är maten i ugnen och jag är helt skithungrig.

Idag var det egentligen meningen att jag, A och E skulle iväg på DBTL men de fick annat program på schemat så vi får ta det en annan gång. Eventuellt imorgon:).

Detta betyder att jag skulle kunna använda dagen tilla att göra något effektivt som att städa eller så, men jag antar att jag efter maten kommer att somna och sen sova bort hela eftermiddagen.

Kanske jag idag skulle gå och hyra den där filmen som jag sagt att jag ska göra så länge nu. Men, jaa, eller kanske köpa en tidning och gå någonstans ut och läsa. Ja, det låter som en bra idé! Nej nu svamlar jag en massa tråkiga onödigheter. Nu blir det musiksökning tills maten är klar! Adios!

- Visst finns det.. -

..blåbär i skogarna i Åbo också. Jag har just kommit hem efter en bärplockningsprommis i skogen. Jag hittade faktiskt en halv liter, även om jag tvekade lite i början eftersom jag verkade gå exakt samma rutt som blåbärsplockaren innan mig hade gjort. Men hittade till slut en skuggig kulle där det fanns stora bär som snabbt fyllde burken. Skoj! Ska avnjuta dom nu medan jag kollar på lite tv.

Är för övrigt helt astrött idag så jag kommer antagligen att somna tidigt. Jag tror att cyklingen till jobb kan ha ett finger med i spelet..:)

Ha en skön kväll! Ajöss!


- Cykling -

Cyklat på jobb idag igen. Snacka om att ajg tjänar in tid på att göra det. Jag startar hemifrån samtidigt som min buss och är där 15 minuter före den. Så snabbt cyklar jag ju inte men, med alla byten och grejer som behövs då jag åker buss tjänar jag in tiden med cykel. Smart och hälsosamt!

Igår var det utekväll, jätteroligt med bra sällskap, musik och dans:) Dessutom ser jag framemot onsdagen eftersom Uniklubi då spelar på en krog i Åbo och jag vill jättegärna åka och lyssna. Hoppas Sus kan komma med:)

Nu ska jag försöka hitta mera bra musik men först tipsa om min abseluta favorit just nu:


- Update -

Det blev film och mjukisdjur.

Ps. Kan The Voice sluta spela The Virtanen Band och låten Change of heart. Den är inte bra! Gonatt!

- Blaah -

Vad regn kan göra en människa tråkig. Fy attans. Jag känner mig helt astrött och då har jag ändå sovit typ 111 timmar inatt. Mystiskt!

Är tillbaka i Åbo igen och har abselut inget kul att göra. I och för sig ska jag på jobb imorgon, men ändå. Något kul skulle jag gärna hitta på..

Kanske jag sticker iväg och hyr en film och bara myser i min säng med täcke och mjukisdjur. Näe, något måste jag hitta på. Adjö!

- Mmm.. -

Vad härligt det är att stiga upp vid elva, gå in till köket och märka att mamma har plockat en hel skål full med färska blåbär, och att det är fritt fram för den som märker dem att äta upp dem!

Ps. Jag älskar färska blåbär!

- Dunväst -

Vad skönt att det är att det inte är allt för hett mera. Min lägenhet är som en bastu då det är hett ute så det är skönt att det fläktar lite emellanåt:) Idag har jag jobbat morgon. Dagarna går så fort, snart är ju sommaren faktiskt över igen. Vad tråkigt, och det gör inte direkt saken bättre att vi fått in höstens dunvästar till jobb. Deprimerande!

Idag blir det åbåt med Pauliina och Tiina:) Jei. Nu först blir det dock försten stor portion glass. Slurp! Lyssna på nya australienska hitmakerskan Lenka  och hennes asbra låt The Show!!
 
Hon är min nya favorit, helt klart! Världens chill-faktor:)

So long!


- HP 6 -

Söndag igen då. Helgen gick fort som attans. Gårdagen var väldans trevligt, och speciellt kvällen i goda vänners sällskap i Pargas. Först jobb till klockan ett, efter det cyklade jag hem, observera cyklade, och efter det bar det småningom iväg till Rowlit. Fin sommarkväll var det!

Idag kom N och Mamma in till Åbo och vi gick halva dagen i en massa butiker och shoppa runt. Trevligt. Vi åt också härlig mat på Panini och efter det bestämde vi oss för att gå på bio, Harry Potter såklart! Jag är alltid lika fascinerad av Potter - filmerna. Väldans bra! Hur kan en människa ha så bra fantasi som J.K Rowling? Tyvärr fanns det bara plats på fjärde raden och jag kan verkligen medge att denna datorskärm känns otroligt liten i jämförelse med vad jag suttit och stirrat på i två och en halv timme:)!

Nå, en bra dag har det iallafall varit idag och imorgon blir det jobb igen..:) Ciao!

- Härliga sommar -

Oh vad trött jag är. Alldeles slut efter denna dag. Tack och lov var gårdagen desto slappare med bara en massa härligheter. Jag började dagen med att gå på torget, första gången iår! Jag åt Pappagallo glass och gräddmunk på cafét med syskonen och mamma. Mysigt!

Efteråt gick vi hem och jag tog sommaren första dopp! Jag skämms över att jag inte simmat tidigare! Nåja, nu är det avklarat och skönt var det. Förstås skulle Alex visa att hon fortfarande är bäst på att dränkas, och gissa vem som var offret! Men visst fick hon tillbaka..

Dagen avrundades med fiske, fasen vad det nappade. Hade glömt hur kul det är att fiska, jag och Alex var bäst. Överlägset, men det är klart med alla års träning! Efter att M fixat mumsiga hamppare till alla tog jag, Nathalie och Alex ett parti badminton! Jag och Ale rular på det också! Hah!

Efter denna härliga sommardag kändes det väl lite sådär att komma tillbaka till Åbo, speciellt efter att ha jagat morgonbussen i ilfart ända till Pungböle..hih, jag missade lite med tiden. Nu känns det dock helt mysigt att sitta här i min lägenhet och chilla. Strax ska jag kolla lite Friends innan jag bäddar sängen och kryper till kojs. Här kommer lite bilder. Min och E's mudpie kommer såklart först, slurp:)

 
 Mamma tyckte att rosen passade bra där, hih.


Jag och mitt första dopp:)


- On the island -

Hemma i Dalsbruk då igen. Skönt. Jag kom hem igår och åker tillbaka till Åbo i torsdag då syster E åker hem till Sverige. Idag ska jag dock på jobb så det blir Åbo idag också, tack och lov får jag skjuts med Alex och M.

Igår fixade jag och E världens smarrigaste mudcake, "Mississippi Mudcake" hette den. Typ vanlig kladdkaka i vilken man sedan skulle trycka in små marshmallows bitar och sedan hälla hemmagjord kolasås över. Perfekt kaffekaka. Mm mm mm! Ska lägga upp en bild bara jag kommer till Åbo där datorsladden till kameran finns.

Men nu ska jag kolla youtube ifall min sångvideo har kommit upp. Värst vad det ska ta tid! Ha en trevlig dag! Ajöken!

- Så skönt med sovmorgon! -

Godmorgon! Och den här gången är det faktiskt så att min morgon har börjat först nu. Jag sov till ELVA i morse! När har jag senast gjort det? Jag kan faktiskt inte minnas när jag senast sovit länge på en helg, och inte ha behövt stressa iväg någonstans efter det. Idag är jag ledig och jag ska bara njuta och ha ledigt!

En sväng in till stan ska jag ta, eftersom jag vill handla på torget, fräscha jordgubbar och andra bär. Mums! Igår var mamma in till Åbo. Vi åkte till Nanso - outleten i Kaarina och jag handlade lite smink från Lumene. Underskatta inte Lumene, jag måste säga att det ofta är bättre än de flesta andra. För mig blev det blush, läppglans och en ny eyeliner. Jag använder enbart Lumenes eyeliner, den är bäst. Bara så ni vet..

Jag har nu äntligen hittat kabeln så att jag har kunnat föra in bilderna från Baltic - helgen till datorn. Jag hittade kanske tre bilder av typ tusen som jag eventuellt kunde lägga upp på bloggen. Vågar inte lägga upp bilder på mina vänner ifall de inte godkänner..hih..:)

 
Jag på PortSide, väldigt glad:)


Jag och söta Anna:)


Jag innan Crumbland. Peace-tecknet kändes plötsligt aktuellt...hmm.

- Torsdag -

Oj vad veckan har gått snabbt. Som jag sade i mitt senaste inlägg har den här veckan enbart bestått av jobb. Jag har jobbat kväll alla dagar och det ska jag också idag. Tack och lov har jag ändå hunnit med lite annat trevligt också, som shopping! Gudars vad bra rea vi har på jobb nu!

Dessutom har jag köpt vår fina väska av gästdesignern Matthew Williamson. Alldeles jättefin! Nu kan jag resa mellan Bruke och Åbo med stil, hah!

Idag ska jag inte göra något speciellt. Jag borde definitivt städa, men det känns som att jag inte kanske orkar. Annars, igår var jag med J och M till "Loviisan Aitta" i Rusko, dit jag hade köpkort. Alldeles härligt ställe, med en massa mysiga saker. Jag köpte en massa härliga rengöringsmedel från märket " Maison Belle". Jag älskar att handla och testa en massa nya rengöringsmedel och det är jag inte den enda som gör i vår familj. Både Alexandra, E och mamma är lika galna i sånt. Kanske det är en sjukdom..

Dessutom köpte jag smycken från mitt nya favoritmärke " Pearls för girls". Gud så fina pärlsmycken de har, och en massa annat fint också. Man kan dessutom byta ut berlockerna på alla smycken och mix and match så att säga. Trevligt! Men nu ska jag plocka undan lite här och sen in till stan. Om inte det skulle vra så dåligt väder skulle jag cykla till jobb..Ha en fin dag! Ajöken!

 

- Fjortis -

Jättekul kväll igår igen:) Crumbland var skitbra och solisten är ASsnygg! Jag fick, tack vare att min mamma jobbat med hans pappa, ta i hand med honom igår och säga att spelningen var skitbra. Jag kände mig som världens fjortis då jag stod där och glodde:) Hah!

Idag är det en lugn dag och jag ska inget speciellt göra. Chilla med familjen innan det blir dags för Åbo och vardag igen. Jobb väntar hela veckan.

Nu ska jag hjälpa E i köket. Laters!


- Mellan varven -

Nu hinner jag blogga lite mellan varven här i jazzstämningen:) Jättekul helg hittills har jag haft. Har jobbat lite som mattant och på kvällen ut med vänner. Härligt! Idag är planerna i princip de samma. Fest och Crumbland på Verkstan! Jihuu!

Om jag skulle ha lyckats fota ett enda bra foto under mina utekvällar skulle jag lägga dem hit, men tyvärr har jag inte lyckats med det. Hah! Nu iväg igen! Hejsvejs!

- God morgon -

Nu har jag äntligen lite tid att blogga. Det känns som om dagarna bara flyger förbi! Hmm, egentligen har det nog inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag har jobbat varje dag, idag är dock sista jobbdagen innan min väldigt efterlängtade "semester". Jag är ledig fredag, lördag, söndag, måndag och på tisdag jobbar jag kväll!Jihuu!

Ikväll åker jag hem till Bruke och sen är det lattjolajban hela helgen med festival, familj, vänner och partaj:) Ska bli skoj! Blir nog inget RuisRock i år. Förra året var det alldeles skit och dessutom känner jag typ igen ett av banden som spelar, Volbeat. Så det känns som om RR inte är något för mig. Dessutom gillar jag över huvudtaget inte stora festivaler, det är bara snusk, bajamajor och överfulla typer! Inte nice! Jag håller mig till Baltic Jazz, och eventuellt Hangöregattan:)

Annars, jag har gjort det igen! Och med det menar jag cyklat omkull! Jag skämms över hur pinsam jag är! Jag är faktiskt 21! Men egentlien var det inte mitt fel. Jag hade min oversize väska och den var fullproppad med grejs och mitt i cyklandet föll den in i hjulet och jag flög omkull. Big time! Tack och lov blev skadorna inte lika förödande som förra gången ( gigantblåmärke med cykelstångsmärkning i) men nog är min fot allt bra sjuk idag! Autch! Hoppas jag kan gå på jobb idag...

Nej nu ska jag fortsätta packa så att jag har allt klart. Vid tolv ska jag möta upp två arbetskompisar och sen blir det kaffe och megabullar på Brahe:) Hih! En trevlig dag ska jag ha, och ni med! Hejsvejs!  Ska bjuda på en bild på mig själv, den visar mitt rätta, weirda,  jag:)



RSS 2.0