- Scusi -

Jag vet, väldans dålig uppdatering! Men ärligt talat, vem sitter inne framför datorn i detta fina sommarväder. Jag är iallafall rätt dålig på det. Dessutom har jag jobbat hela tiden. Kom alldeles nyss hem, och imorgon bär det av på morgontur igen.

Efter jobb ska jag dock träffa Nathalie på stan:) Kul! Men nu ska jag äta baguette och sen sova. Godnatt gott folk!

- Recovery day -

Oj vad skoj det var igår. En massa goda vänner och bra stämning. Min lägenhet var varm som en bastu men det var kanske bara trevligt, hah. Efteråt bar det iväg till Amarillo där vi festade på till klockan tre. Susanna och Makke sov över hos mig och typ genast efter att vi vaknat åkte vi iväg till Hese för att äta kaloriburgare:)

Vi satt där ute på terassen typ jättelänge och bara chillade. Lätt kan man konsatera att jag aldrig tidigare suttit sådär länge på Hesburger förrut. Hah!

Nu ska jag torka lite golv och dammsuga och fixa lite och sen kommer en del av familjen in och då ska vi "göra stan". Ha en fin lördag!

- Lång dag -

Så var denna onsdag över då. Jag har jobba till två, sen åkte jag och en arbetskompis in till stan och kolla Kop Kolmio H&M's utbud. En sväng in på Gina hann vi också:) Efter det kom jag hem, åt lite mat och hade just lagt mig på sängen och skulle kolla på Friends då mamma ringer att de är nedanför med sängen. Jee:)! Vi fixade lite här i min lägenhet och nu är allting som det ska vara. Trevligt!

Imorgon blir det jobb igen och på kvällen blir det partaj:) Nice! Men nu måste jag sova, är helt dödstrött efter dagen. Godnatt!

- Soltrött -

Ojoj, solning tar verkligen på. Ganska konstigt egentligen. Vad gör man som anstränger en så? Man ligger ju i princip endast stilla på en filt, lyssnar på musik och bara chillar, ändå är jag asatrött efter dagens solpass. Jag somnade helt just och sov en timme typ. Märkligt!

Nu ska jag fräscha till mig lite och sen bege mig in mot stan. Lovade kolla en klänning åt Alle ännu idag. Hoppas ögonen hålls uppe..:) Ciao!

- En dag på stranden -

Jepp, det ska det bli idag. Jag har precis slagit upp ögonen och ska strax äta morgonmål och sen bär det iväg. Först ska jag dock fixa bort alla pappkartonger från balkongen.

Jag älskar att jag har morgonsol på balkongen, då hinner jag alltid sola innan jobb, vilket gör att det känns mycket bättre att gå på jobb då man hunnit " vara ute" litegrann:)

Men nu ska jag ta i tu med städning och sen iväg, tror dessutom att Anna och Emil kommer in till Åbo lite senare idag, nice! Men ha en trevlig sommardag! À bientot!


- Chillkväll -

Just hemkommen efter en trevlig kväll:) Det blev, ja, vilken åbåt satt vi egentligen på?, Nåja,anyway, jokilaiva blev det. Trevligt att se lite folk!

Nu blir det lite FB och sen sova. Är rätt så trött. Imorgon måste jag var utvilad inför mitt solningsmaraton på balkongen! Go'kväll!


- Oops, I did it again -

Puh, så var denna långa arbetsdag överstökad. Äntligen hemma och solen lyser. Vad är bättre än det? Resten av midsommarhelgen stannade jag bara hemma, och som jag sa blev det traditionell midsommarbastu och grillmat. Dessutom tittade jag, N och E på " Twilight" - filmen, för min del, igen. Jag gillar den. Och kan Pattinson vara snyggare eller? Oh my!

Igår kom jag till Åbo. Jag lyckades igen en gång tappa bort mig i stan. Vad är upp med mig? Jag menar, hur svårt kan det vara att hitta rätt här? Tydligen för svårt för mig..

Sitter som bäst och funderar om jag eventuellt skulle joina Emppu och gå och sitta på åbåtarna. Jokilaiva-kväll skulle inte vara helt fel då jag jobbar kväll imorgon:) Vi får väl se. Nu lite bilder från helgen, hoppas ingen tar livet av mig..Hih! Ciao!


 Jag, innan vi åkte iväg:)

 Jag och Susku, hah:)


Jag och C, tyvärr ser vi båda åt ett heelt annat håll:)

En del av gänget:)

- 20.6.2009 -

Vilken rolig kväll det var igår. Kvällen började hos Susanna och slutade i Kasnäs:) Jätteskoj att se alla gamla kompisar igen och snacka gamla, roliga, historier:)

Idag har jag bara återhämtat mig och varit ute med syster E och lillebror:) Kvällen är fortfarande lite oklar, eventuellt är jag bara hemma och badar bastu och äter. Nu ska jag söka rabarberpajs recept på nätet:) Laters! 

- Sommar -

Så var det midsommarafton då. Känns ju inte direkt som det, men det ska ändå bli kul med lite fest:) Dessutom tror jag att det kommer att bli lite båtåk också, skoj! Väldigt längesen!

Strax blir det midsommarmiddag hos oss, och sen ska jag färga håret. Ha en fin kväll! Ajöss!

- Sry -

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Igår skulle jag faktiskt skriva ett inlägg men jag kom inte in på bloggen, så det så! Men i och för sig har jag inget annat gjort än jobbat de senaste två dagarna. Övertid i mång och mycket. Men idag slutade jag vid två och sen kom två av systrarna och mamma in till Mylly, där vi shoppade lite grann:)

Jag hittade en fin kjol, lite toppar, hemmabyxor och ett par sketafina skor. Yeah! Midsommarfin! Det är tyvärr bara midsommarfiilisen som fattas...

Kanske den dyker upp någongång mellan regnskurarna imorgon..hmm..Nu blir det iallafall grillkorv och batong, yummie! Laters!

- Jee -


- Uno, dos, tres -

Fasen vad jag har sökt denna låt Pitbull - I know you want me!! Jag hört den tusen gånger men aldrig vetat vems det är, remixen alltså. Nu vet jag, thanks to facebook! Jiihaa!

Har som bäst kladdkakan i ugnen och väntar besök:) Nice! Och ja, jag har fått ordet nice på hjärnan. Hemskt är vad det är.

Är faktiskt helt dödstrött efter denna dag. Har säkert gått minst tio kilometer idag på jobb. Stress, stress, stress! Men imorgon kväll, lite lugnare då. Men nu ska jag sticka! Hörs igen! Måste bjuda på bilder på mitt nya crib någongång också:) Ajöken!

- Nice eller bajs -

NICE! Jag har äntligen fått internet! Jihuu! Saker och ting börjar ta sig. Men vet ni, man dör inte utan internet! Man får istället en massa andra saker gjorda! Det är också nice!

Idag har jag jobbat, puh, snart börjar rea-stressen! Men det ska väl gå an..

Snart är det midsommar också! Hur snabbt går inte tiden?! Jag hänger inte med. Men det ska bli kul iallafall. Midsommarplanerna är väl, tja, lite oklara, men det ska nog bli skoj. Jag ska ha en trevlig midsommar!:)

Är verkligen stolt över mig själv. Jag har kopplat internet alldeles själv, fixat msn och winamp. Med viss hjälp..hih. Men ändå, att jag klarade av att koppla nätet själv, my gosh!

Nu blir det en liten springtur i snuskvädret! Ha en nice kväll! Jag ska då ha det!

Over and out!


- Snuba -

Aj mina bihålor! Fasen vad det gör ont! Hur länge ska det här hålla på egentligen! Imorgon blir det Åbo igen, sen är det bara några dagar kvar till flytt. Jihuu!

På måndag får jag dessutom också internet, kan det bli bättre. Hoppas jag bara är så smart att jag kan installera alla nya program som behövs..hmm..:)

En låt som jag inte kan få ur min hjärna är Akon's - Guarantee. Jag vet, den är gammal och grå, men riktigt, riktigt bra! Nu blir det kvällsmys, fast först måste jag antagligen ut och kolla Nathalies nya moppe:) Hih! I'm good!

- Josse is back -

Livet går vidare. För mig innebär det flytt och nystart, men det känns rätt bra. Mera redogör jag inte för. Mina vänner vet, och det räcker. Life goes on:)

Nu ska det bli ändring på denna blogg. Dystert har det varit. Jossan måste tillbaka!


- Smarta lillebror, än en gång -

Snacka om att min bror är skoj. Idag kläckte han ur sig ännu en jättekul grej. " Om man är riktigt gravid, då är man nästan som en fullvuxen ballong."

Skoj!:)

Inget annat nytt att rapportera, sen då alla ändringar är gjorda antar jag att jag kan redogöra lite närmare.

Ciao!

- Grön cykel -

Min lillebror vill ha en grön cykel med drakar på från Kinesien. En sån vill jag också ha:)!

RSS 2.0