- Höst och första snön -

Ciao!

Så var denna arbetsdag över. Och för er som undraR så är det nu höst, kallt och becksvart ute klockan 6 på morgonen! Jag var flyförbannad på mig själv i morse eftersom jag var säker på att jag hade ställt klockan fel och att den ringde mitt i natten. Men nej. Klockan var 06.20 och var tvungen att släpa mig och mitt trötta huvud upp ur sängen.

Valde att cykla in till stan, vilket var bra, eftersom jag verkligen vaknade till tack vare den isande kylan!

Nu har jag ätit och skall lägga mig på sängen och läsa SF-klubbens tidning Allwar & Oförskämt. Nice! Antagligen eftersläpp på Borgen ikväll. Hejhej!

Ps. Första snön kom idag, eller rättare sagt de första snöflingorna. Jei.

- Kladdis -

Äntligen tinat upp lite. Fasen att man ska få sitta och frysa i sin egen lägenhet. Har nu alla batterier värmeelement fullt på. Dessutom är ugnen varm, jag lagar kladdkaka:) Hihi!

Märkte en irriterande sak gällande Demi Lovato nyss. Hennes två låtar är exakt lika. Jag har lyssnat på börjandet i båda låtarna och de är irriterade lika! Kolla här:



Jag gillar Demi, men tråkigt att hon gör två så väldigt lika låtar. De är båda bra, men variation skadar inte. Nu ska jag äta kladdis, se på D.H. och sen sova. Jobb imoron. Efter det ska jag fixa undan lite skolgrejs med en kompis och sen ut:) Ha en trevlig kväll!


- Brr -

Är det normalt att ha blåa naglar för att det är så svinkallt i lägenheten?

Om inte så är jag rätt onormal...

Brr..

- Inspiration -

Hello!

Så var det snart slut på veckan igen. Eller för mig börjar veckan numera på torsdag förmiddag och slutar på torsdag eftermiddag, lyxigt värre. Bäst att njuta nu innan det blir andra bullar efter julen:)

Gårkvällen blev rätt lugn. Vi var påväg en sväng in till någon klubb och sheikka lite, men Anna hade glömt sin plånbok hemma så det var lika bra att inte ens försöka in någonstas, så hemfärden blev redan vid elva. Helt skönt faktiskt, gjorde inget att Anna är lite slarvig ( =) ), det var bra att sova ut ordentligt inför helgen:)

Idag ska jag ta i tu med studier och ägna hela eftermiddagen och mig själv åt sociologin. Har faktiskt mycket inspiration nu, så det är bäst att passa på. Jag tror solskenet där ute kan ha något med saken att göra.

Ha en trevlig torsdag!

- Brådis -

God morgon!

Har alldeles nyss stigit upp och är fortfarande rätt halvvaken. Vaknade dessutom med huvudvärk och det är det värsta! Fy! Hoppas den går om fort, jag har mycket på gång idag.

Om en timme ska jag möta Anna och Karin i Arken för lunch. Borde kanske äta morgonmål här snabbt innan:) Efter det in till stan med Anna, sen hem, fixa mat, och sen iväg till Kåren på Halloween-kväll. Ska bli skoj! Har dock föreläsning imorgon vid tio igen, så det blir knappast så sen kväll.

Känns dessutom som att det är första dagen på en evighet som det inte regnar! Jag ska cykla, jihuu! Nej, nu ska jag fxa mig klar, sen iväg! Vilket onödigt blogginlägg! So long!

- Morning -

Jess, bättre dag idag! Jag sov länge och kände mig utilad då jag vaknade. Dessutom somnade jag jättebra igår, sömnproblemen över. Puh!

Dessutom verkar allt med tenter lösa sig nu också, eftersom proffan i vetenskapsteori satte in ett tenttillfälle till i november, vilket betyder att det inte krockar med den andra tenten i sociologi. Jihuu!

Öde att det regnar ute idag. Men egentligen skönt, för jag har planerat in en lång springtur här på morgonen och det är härligt att springa i regn tycker jag. Måste bara ladda mp3:n med en massa bra musik. Eller mera bra musik. På spotify låter det som om Jay-Z får rätt mycket utrymme i spelaren! Hans nya album The Blueprint är väldigt bra.

Nå, ha en trevlig början på dagen! Hejsvejs!

- End it myself -

Nu ska jag avsluta denna deprimerande dag, genom att bara lägga mig i sängen och sova fram morgondagen. Visst blev jag lite gladare av kaffekoppen och pratstunden hos Alexandra och M, tillsammans med Emmi och M. Men dagen var rätt förstörd redan.

Dessutom ska jag på jobb imoron, emergency call från Mylly. Vad söta dom är. Klart jag ställer upp.

Imorgon ska bli en superbra dag! Det ska jag se till! Hej hej!

- End it myself -

Nu ska jag avsluta denna deprimerande dag, genom att bara lägga mig i sängen och sova fram morgondagen. Visst blev jag lite gladare av kaffekoppen och pratstunden hos Alexandra och M, tillsammans med Emmi och M. Men dagen var rätt förstörd redan.

Dessutom ska jag på jobb imoron, emergency call från Mylly. Vad söta dom är. Klart jag ställer upp.

Imorgon ska bli en superbra dag! Det ska jag se till! Hej hej!

- Blä-dag -

Vilken hemsk dag hittills. Eller inte vet jag direkt hemsk, men ingenting har gått som det ska. Jag har fått veta att två av mina tenter inte varit godkända, okej, jag visste att de inte skulle vara det. Men ändå. Skit! Orka läsa igen. Den ena är statskunskap, så det är lugnt, ingen större panik, men den andra är vetenskapsteori och jag orkar verkligen inte läsa på det igen. Blä.

Dessutom har jag kvar att läsa till sociologitenten. Var är min ork? Men okej, det är först 11.11. Men ska fasen börja i tid. Ska börja i onsdag! Jag ska!

Usch, tur att jag fick shoppa lite i Cittari med Anna idag, det är typ det enda roliga som hänt idag. Skrev ju en till tent idag, dock känns det som att det gick bra. Så den ska väl va godkänd. Fan ta vetenskapsteori!

Okej, jag ska nu ta mitt negativa jag och äta mat. Sen se på täydelliset och sen planera veckan. Hoppas dagen vänder till det bättre ännu. Hej!

- Smak av räk -

Usch, tung dag på jobb idag. Har känt mig sådär smått sjuk hela dagen. Torr i ögonen och halsen sträv. Fy. Hoppas jag inte blir värre.

Ska kurera mig med bastu och vitlök hos ma o pa nu:) Bussen går vid nio, så ska spatsera ut till Nylandsvägen till dess. Ska packa klart nu, stannar ju faktiskt en hel dag! Har just mättat mig med nudlar, " med smak av räk" som det stod på påsen. Smart igen! Gudars!

Men nu drar jag! Trevlig lördag!


- My bad -

Ok, förlåt för mitt påhopp Dna-kauppa. Jag såg fel, räkningen var visst rätt. Ups.

Vad ska jag nu hitta på före jobb? Orka läsa. Okej, jag ska. Hej..


- Upp och ner -

Morning!

Jag kan nu konstatera att jag faktiskt har andra grannar förutom min idiotiska taxichaffargranne. Tyvärr märkte jag de andra grannarna inatt vid ett då de tydligen vaknar till liv och gallskriker! Vilket liv de hade, världens fight på gång verkade det som. Härligt att ligga vaken. Verkligen!

Har faktiskt annars också haft rätt svårt att somna under de senaste dagarna. Vet inte vad det kan bero på, men antar att jag har rätt mycket på gång i min hjärna nu. Saker och ting går lite upp och ner och ibland finner jag mig sjäv sittandes på en stol, ensam med mina tankar. Men det är väl så det är. Livet. Upp och ner och en enda röra. Ibland en härlig röra, ibland bara jobbigt.

Idag blir det iallafall jobb 14-21. Skönt att få lite koppla av med något annat än studier:) Imorgon bär det av hem till Bruke, vad skönt! Jag ska bada bastu och ligga på soffan hela kvällen:) Sen ska jag hälsa på morfar också. Och vara ute. Mys.

Nu ska jag läsa lite statskunskap, sen iväg in till stan och gnälla på Dna eftersom min räkning är fel, igen. Hmh. Nå, ha en bra dag, jag ska iallafall ha en bättre dag än igår. Hej!

- Brahebullar -

Jahapp, idag skulle jag vara effektiv. Det gick ju som det gick. Blev kaffe på stan i flera timmar med några studiekompisar, riktigt trevligt det med:) Brahes kex är megastora, men pinsamt att de inte fått kex, rätt stavat på engelska, det stod: " Coocies". My God!

Vi gick också en runda på Anttila, jag fick med mig lite rengöringsmjölk för ansiktet och duschtvål. Trevligt meN onödigt, egentligen.

Har just avslutat en väldigt charmig måltid bestående av Saarionens leverlåda och en tomat. Mums.

Nu blir det antagligen långprommis och sen TV. Om jag lyckas slita mig från Spotify och Cher, det vill säga:) Haha! Laters!


- Lillis igen -

Ännu en tent avstruken från listan. Jee. Med lite tur och snäll skala är jag igenom. Hoppas jag! Efter tenten lunch och sen statskunskap, sista föreläsningen före, surprise; tent! Hata!

Har nu tagit en powernap och ska snart sticka iväg till Kåren och valkväll. Lovade fara via Anna, men jag tror jag inte hinner eftersom powernapen blev lite längre än jag tänkt mig och jag borde vara där om 45min. Not so much, tror jag:)

Imorgon ska jag sova med gott samvete på en torsdag, ingen föreläsning. Jihuu! Laters!

- Spotify -

Jess! Lite smartare inför tenten imoron. Tack Anna! Då vi slår våra kloka huvuden ihop med fyra koppar kaffe var kan saker och ting inget annat än lyckas. Efter att Anna for hem gick jag på en lång prommis och rensade tankarna, vilket antagligen resluterar i att jag har glömt allt vi studerade:) Hih! Måste bara säga att Spotify är typ det bästa musikprogram ever, asabra! Har suttit och lyssnat på James Blunt hela kvällen, älska! Och om tenten går skit imorgon kan jag alltid skylla på hans röst.. Nu strax sova, är rätt slut:) Gonatt! Ps. Blogg.se verkar ha problem, så inte mitt fel om layouten är crap.

- Acrylic -

Jee, just kommit hem från att ha fixat akrylnaglarna färdigt. Jättefina blev de! Verkligen!Duktia Tiina!

Håller som bäst på att koka lite spaghetti to go med min sås från igår, lyxigt värre. Not.

Borde egentligen läsa, men hittar ingen inspiration. Varför? Jag som alltid brukar hitta den någonstans. Nå, kanske den kommer efter maten..

Anna kommer antagligen en sväng idag också, studiecirkel is the shit:)

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på The Baseballs på Spotify och drömma mig bort. Ciao!

- L.W -

Puh, kom just hem från en lång härlig länk i vad man verkligen kan kalla höstkyla! Jiises det är kallt där ute! Men samtidigt så skönt, äntligen höst på riktigt.

Jag är dessutom kär.

Här är han, som stulit mitt hjärta med världens bästa lyrics! Älska Lars W.


- Rolig helg -

Jiises. Än en gång är det måndag och en ny vecka börjar. Har haft ett väldigt roligt och fartfyllt veckoslut igen:)

Kryssningen med jobbet var alldeles superb och jag kan lätt konstatera att jag har världens bästa arbetskompisar! Var hemma vid nio igår, och efter att ha sovit 9 timmar på två dygn kom sömnen ganska lätt:)

Vaknade vid tio idag och stack iväg till Makeup Star för att fixa naglarna. Har just kommit hem och ätit mat och nu är det dags för tentläsning bit time. Urk!

Laters!


- < 3 -

Jag är verkligen en sucker för såna här charmiga pojkband. Älskar den här låten.

I won't live to see another day, I swear it's true,
because a girl like you is impossible to find.
You're impossible to find.


- Done -

Tenten avklarad då. Fast i princip är den nog inte det. Jag har alltid undrat varför det alltid kommer just de frågorna i alla tenter, som jag kan minst om!? Fruktansvärt irriterande! Nå, man får väl se. Jag lär iallafall ge examinatorn en del att skratta åt. Och det är ju positivt.

Lunchade med Anna och sen stack jag in en sväng på bibban för att läsa tidningen. Tyvärr kunde jag inte sitta där längre än 10 minuter eftersom de afrikanska kvinnorna bredvid mig hade fruktansvärt roligt åt något, så roligt så att andra med nöd och näppe fick hålla sig för att inte stiga upp, skrika "håll käft", slå huvudet i väggen och sen gå ut! My God, det är ett bibliotek!

Nu borde jag läsa vidare på andra tenter i nästa vecka, men jag känner mig trött och vill bara gräva ner mig i sängen och sova bort dagen, tills det är kväll och det är OK att slappa. Borde föra mina saker till Pauliina ikväll, eftersom det imorgon bär av på arbetscruise:) Hihi, det ska bli en upplevelse.

Men nu ska jag aktivera mig, kan alltid tvätta byke. Ajöss!

- Glass i stora lass -

Det blev en riktig långprommis med Anna. Vi gick non-stop i en timme och diskuterade allt mellan himmel och jord. Nice!

Efter det kom vi in och drack vårt kaffe och gick igenom lite tentfrågor. Tyvärr kom vi båda fram till att det inte lönar sig för oss att läsa dem, vi blev bara deprimerade, så vi struntade i det och högg in i våra glassportioner istället:)

Nu ska jag äta kvällsmackor och sen fortsätta med avsnitt 2 säsong 2 Desperate! Gonatt!


- Flitig som en myra -

Usch vilken torr dag. Har suttit nästan tre timmar på bibban och läst ur världens tråkigaste bok om samhället. Fy. Såna böcker skulle inte få existera. Hata. Nå, nu är det läst iallafall och jag kan känna mig nöjd.

Nu blir det promenad med Anna. Sen blir det kaffe och genomgång av tentmaterial. Härligt med studier. Bla.

Kul att folk annars har kommenterat mitt uppträdande igår. Värmer så fint då folk säger.

Ha en fin kväll!


- Läsa,läsa -

Ojdå, bloggen har blivit lidande igen. Men det är bara tecken på socialt liv, och det har jag rätt mycket av nuförtiden:)

Igår uppträdde jag med min sång för rektorn. Nice att sjunga den igen framför alla människor, och kul att få positiv feedback:) Dessutom träffade jag en kompis igår som lovade hjälpa mig med musiken i framtiden och han ville gärna också ha sånghjälp till sina låtar. Perfekt:)! SKa bli skoj!

Idag ska jag vara flitig igen efter några dagars slappande, tent imorgon. Urk! Har fortfarande en hel bok kvar att läsa. Great!

Nå, nu ska jag hoppa i duschen och sen sticka iväg och luncha med Anna. Trevlig dag!


- Måndag -

Gudars så trög den här sidan är idag. Nu först kommer jag in, så updateingen har legat lågt idag. Förresten har hela min datoraktivitet varit ganska blaj idag eftersom jag stressat med skolgrejs, men är nu nöjd:)

Fillade till skolan redan vid tio för att kopiera lite texter som jag såklart inte gjorde på fredagen..Nåja, träffade Axi och vi bestämde att luncha i Hanken. Senare joinade lite andra människor oss och vi blev där och sitta och slappa i två och en halv timme. Aktiva studerande indeed:)

Då jag kom hem läste jag alla kopierade papper och sen fixade jag mat. Väldans effektiv. Dessutom var jag ute på en timmes power walk nyss och känner mig pigg och fräsch!

Nu ska jag fixa i ordning soffan så att jag kan slappa där i perfekt läge kommande Desperate - timme:) Ciao!

- Tasty -

Hello!

Så var det söndag igen då. Jag ahr en väldigt trevlig helg bakom mig och känner mig laddad för en ny vecka. Not! Jag är helt slutkörd och känner att jag inte har så mycket tid till mitt förfogande som mitt liv skulle behöva. Alltid trevligt med stress och tidspress!

Gårdagen var lyckad, as usual! Singstar och goda vänner är en mycket bra blandning. Igår var också första gången i mitt liv som jag köpt kinamat från en kiosk på torget. Men jag kan definitivt rekommendera det. Sketagott var det!

Idag blev det soffliggas hos Anna, och efter kaffet blev det pizza på världens sjabbigaste place ever " Tasty". Jag är glad att jag ännu inte har fått matförgiftningssymtom. Härligt!

Har dock varit lite effektiv idag, eller ganska mycket effektiv med tanke på omständigheterna, har nämligen läst en hel bok till tenten i fredag. Bra Jose! Bara femtielvatusen böcker kvar..

Nu ska jag iallafall slappa på sängen och äta fullt med vindruvor. So long! 


- 3 -

Säga vad man vill om Brittan men låtar kan hon leverera. Jag är inget stort fan men visst fasen fastnar låten på hjärnan.

One, two, three iväg till Anna Banana:)


- Kväll -

Så var denna dag över. Jag har hunnit med en sväng på stan med Anna, kaffe med Paulis och träff med Alex och resten av familjen. Barnvaktning har också skett.

Pappa har dessutom fixat upp alla lampor i min lägenhet och fixat min lampa till cykeln. Nu kan jag cykla lagligt igen! Hah!

Nu blir det soffliggande framför teven och sen sova. Jobb klockan 7 imorgon. Not so nice! Men tur så slipper jag hem in värsta eftermiddagshopparna invaderar.

Trevlig kväll!

- Fredag -

Morning!

Idag har jag varit otroligt aktiv med tanke på vad klockan visar. Jag har läst över 50 sidor statskunskap och dessutom hunnit diska! Jihuu!

Ska strax dra iväg till skolan och kopiera nå papper som behövs till nästa tisdags sociologi. Jag orkar inte läsa mera. Känns som om jag inte gör annat än läser nuförtiden.

Tack och lov kommer mamma, pappa och I in till Åbo idag. Isak ska vaktas ( Ebba och Didrik- flashback).Dessutom ska pappsen fixa min cykel, lägga upp hyllor och speglar. Jihuu! Inte en dag för tidigt!

Nu blir det lite sångövning och sen iväg till skola, ska gå en sväng med Anna på stan innan kaffe med Paulis klockan 15. À bientot!

- Livet är bra -

Ok, det här med lill-lördag har verkligen blivit ett allt för känt begrepp för min del. Men det är ack så roligt! Det blev fire burning on the dancefloor med Axi igår igen. Lovely!

Men låter dock inte mina danssteg komma i vägen för min skola, så cyklade gladeligen iväg på föreläsning klockan tio. Nice!

Resten av dagen har gått åt till att sova och snacka i telefon. Fast efter en så slö eftermiddag kände jag mig som en äkta soffpotatis och behövde komma ut. Jag satte musiken i öronen och drog iväg mot Uittamo.

Jag kände hur glad jag blev av alla fina färger runt mig, och i ett skede kom jag på mig själv med att ha ett riktigt brett leende på läpparna. Hösten är inte alls så tråkig och grå. Det är faktiskt mysigt tycker jag! Jag var ute och gick i över en och en halv timme, och verkligen rensade huvudet. Där fanns rätt mycket, tro mig:)

Iallafall för min del känns det nu som ett alldeles nytt kapitel har börjat i mitt liv. Jag är en ny person, med nya mål med livet och nya avsikter. Jag har så mcket härligt på gång i mitt liv nu, att jag skulle vara galen om jag inte gillade mitt liv!:) Känns jättebra! Och just så, vill jag att det ska va:)

Nu ska jag äta mackor och te och sen dega på soffan. Ska tända fullt med ljus också, bara för att det lixom hör tll:) Ciao!

- Det händer -

Vilken trevlig dag jag haft hittills! Anna hämtade mig på morgonen och vi skulle iväg på föreläsning kvart över tio. Tyvärr blev vi alldeles megasena + att vi inte hittade parkering någonstans. Varför ska alla ta bilen till skolan då det regnar? Det räcker väl om vi gör det...

Vi bestämde oss att inte vara pinsamma och storma in på föreläsningen en halv timme för sent så vi drog till bibban och läste lite istället. Klockan 12 skulle jag gå till Tiina som i sin studio fixade en bröllopsfrisyr åt mig. Tyvärr fick jag inte ha kvar den eftersom hon behövde hårgrejset till imorgon, så hon lockade håret åt mig istället. Nice:)! Tiina studerar alltså till Make-up artist.

Efter det ringde jag Lotta och stack till henne på kaffe en sväng. Mycket trevligt! Men det tar inte länge förrän vi ses igen eftersom vi ska ut på Edison ikväll. Jihuu! Anna och Axi kommer också med! Trevligt ska det bli.

Men innan dess ska jag kolla lite Desperate och sen sova lite. Trevlig fortsättning alla! Ciao!

- Tisdag -

Morning!

Vaknade vid tio, och skulle ha kunnat sova hur länge som helst, men tyvärr var jag tvungen att masa mig upp för att skriva sociologireferatet. Jag kokade kaffe i mängder och har typ druckit två koppar kaffe per skriven rad för att hålla mig kvicktänkt.

Nå, nu är det skrivet iallafall. Dessutom ringde de just från jobb, vilket betyder kvällstur för mig ikväll. Kul! SKulle egentligen lunchat med Paukku efter tre, men det får bli en annan gång. Antar att tisdags-graceland får skippas idag också. Eller så får jag väl gå dit efter att jag slutat jobba. En snabbis bara.

Nu ska jag tömma bykställningen och sen morgonmåla och sen tänkte jag faktiskt gå in till skolan eftersom det är så mysigt väder där ute. Sol och höstkallt. I like!

Ha en mysig höstdag! Ciao!

- Pic time -

Okej, nu ska jag sätta in lite bilder från helgen och förra veckan. Men bara några, eftersom största delen är förskräckliga!

Först några från Anna och Emils på lill-lördagen förra veckan:


En något allvarlig Emil:)


Sailormoon min vän:)

Och så lördagens bravader:


P och M


No comments.


Next stop; Börs:)

Okej, det får räcka nu, dessutom fungerar inte layouten som den ska just nu så det får vara. Nu te:) Ciao!


- Das wars -

Så var helgen över än en gång. En rolig helg, indeed! På lördag var det jobb ända till halv sju. En snabbis hem via, och sen iväg ti Pauliina med Marianna. Vi hade en skitskoj kväll med mycket skratt och om möjligt ännu mera dans!:)

Igår var det kalas här i Åbo. Trevligt med kaffe och kaka:) En snabbis till Alex och M's lägenhet hann vi också, det börjar ta sig! Snart bor de också här och då ska jag och Alex minsann ta i tu med vår tenniskarriär!

Idag blir det skola vid ett, men före det läsning, urk! Ska nog kolla ett avsnitt av hemmafruarna också, bara för att orka med dagen:) Hih!

Laters! Och jo, jag SKA lägga in bilder strax!

- Desperate -

Märkte just att grannen har satt upp julbelysning på balkongen! Är jag sent ute eller..? My God!

Sitter och chillar med te och Kismet och lyssnar som bäst på denna låt:



Jag har alltid varit ett smygfan av Muse. Älskar deras lite mystiska låtar med sin speciella klang. Dystert och mörkt, men samtidigt så charmigt. Lite som hösten ju:)

Åkte tillbaka till Sokos och köpte andra säsongen också, snacka om att det blir maraton snart! Bara tvättmaskinen tystnar, inget får störa mig! Imorgon jobb och sen till Paukku Pauliina på  tuparit:) Jihuu! Ciao!

- Herra Vanhanen -

Hej, har just kommi hem och tinat upp så mycket att mina fingrar just och just lyder mig på tangentbordet. Askallt ute!

En mycket givande dag idag, måste jag säga. På morgonen var jag effektiv och läste sociologi och städade hela lägenheten! Vid ett mötte jag Frida i skolan och lunchade. Efter det gick jag en sväng till bibbban och läste Åu, där det stod att Brahe Djäknar och Florakören skulle sjunga på gudstjänst i Domkyrkan och fira att Statsrådet fyllde 200 år.

Jag ringde Emmi och vi bestämde att vi skulle gå och lyssna. Jag drog in till stan en sväng först, och inhandlade Desperate Housewives första säsongen (wohoo) och skyndade sen tillbaka till Domkyran där Emmi väntade.

Ett långt tåg av frackklädda män och fintklädda kvinnor gick in i kyrkan samtidigt då jag kom, och sen antog vi att "allmänheten" fick gå in. Men nej! Jag ocg Emmi stod och väntade i en timme ( ! ), utan att få veta varför vi inte fick gå in. Vid fyra öppnades dörrarna och folk kommer ut. Och vem kommer inte först ut av hela tåget om inte självaste statsministern! Efter honom, Alexander Stubb, Astrid Thors, Janina Andersson, Ilkka Kanerva o.s.v..Snacka om att vi blev förvånade, där skulle vi lyssna på körerna, men får oss istället en otroligt närbild av halva riksdagen och regeringen! Det förklarade varför alla stod med kameror i högsta hugg..

Det viskades dessutom om att två presidenter skulle sitta där inne ännu...Blev dock besviken att jag istället för att skulle ha fått lyssna på musik och sång, fick gå hem med förstelnade händer och iskalla ben. Nice!

Nu ska jag kasta i mig lite middag och sen iväg in till stan igen, hann inte med alla bestyr eftersom jag hade brått på "gudstjänst"..So long!

- Lilla Wappen -

OJ då. Gårdagen blev lite vildare än väntat. Kvällen började hos Emil och Anna där vi njöt av lite rött vin och trevligt sällskap:) Efter det bar det iväg mot Kåren, alla med varsin studenmössa på huvudet. Trevligt att använda mössan, även om jag känner mig som en sjöman i den..

På Kåren hängde vi tills mössorna svängdes ut och in, och sen fortsatte en del av gänget mot nattklubben. Vi höll mest till på dansgolvet hela kvällen, kul med mycket folk och bra stämning! Jag ska inte säga klockslag då jag var hemma, men sent var det iallafall...:)

Idag har jag hjälpt syster och M att städa i deras nya lägenhet och vi hade allmänt kul, som alltid:)! Nu sa jag poppa lite poppisar och sen sätta på någon mysfilm och bara mysa med tända ljus och fleecedräkt:)

Bilder från igår lägger jag upp imorgon:) Ciao!

RSS 2.0