- Mineraler i fejjan -

Så var midsommaren över. Jätteskoj hade vi:) Vi började i M's lägenhet och sedan bar det av till Kasnäs, det var så roligt att träffa alla gamla gymnasiekompisar igen! Kändes som om det var en evighet sen sist! Fast, det var det nog också.

Midsommardagen "fira" vi på stugan, men det blåste ju som bara den så vi kom hem och sova till natten. Idag har vi shoppat lite, eller V egentligen. Två par byxor och ett par shorts. jei:)!

Jag kom kvart före nio på att jag behöver ett av Loreals mineralpuder helt jättemycket just nu så vi brajja iväg till Cittari efter ett åt mig! Det är perfekt! Min syster E har ett och efter att ha sett vad pudret gjorde åt hennes bastutröda kinder ansåg jag att det var värt 18.90! Hyn blir ju silkeslen och helt perfekt!

Imorgon jobb från 11-20, great. Jag som just blev van med ledigheten, dessutom har ju rean kickat igång...ännu mera great! Det betyder i klädbutiksarbetarens ögon milslånga köer, svett och mycket, mycket jobb! Nu blir det TV för våran del och sedan sova! Fick btw en bukett rosor idag, nej, inte från V, utan från hans farmor:D I love them! Jag ska hädanefter se till att alltid ha färska blommor i en vas på vardagsrumsbordet! Så vackert i öga!

Men nu Au revoir!

- Ingen rubrik -

Oj, har visst gått en tid igen sen jag senast skrev:) På lördagen kom det lite av V's kompisar till oss och sedan drog vi ut på krog. Det var faktiskt riktigt kul även om ajg var helt megatrött och inte egentligen kände så jättemycket för att göra något. Men oftast är det ju så att det alltid blir roligast då man inte planerar så mycket.

Idag fick jag ledigt fast jag skulle ha haft jobb. Chefen frågade om jag ville ha ledig dag eftersom ajg jobbat så mycket nu, och jag kan säga att den är mel än välbehövd! Så skönt att inte behöva göra någonting och att inte behöva passa tider:) Igår gick ajg en runda på stan efter jobb, hittade en lång t-skjorta som vips, fullbordade min midsommaroutfit, som hittills bestått av vita leggings:P

Tyvärr är resten av midsommaren rätt oklar ännu, alltid samma gamla visa. Var ska man vara? Det blir antagligen ena dagen i bruke och andra någon annanstans..får väl se:) Det ska väl ordna sig! Var är sommaren förresten..?

Nu ska jag surfa vidare på nätet och sen spela piano och fixa lite grejer:) Laters!

- Döda fötter -

Jag tror på sant att mina fötter har dött bort. Jag har ingen känsel i mina stortår ( haha, låter fjantigt) och fötterna känns överlag helt bedövade. Vad ska jag köpa för skor så att mina fötter kan få må bra och andas?! Jag antar att jag får pallra mig iväg till stan och köpa mina Crocsare nu bara:)

Lördag idag då, jah, vad ska vi hitta på:) Kanske eventuellt nån bio eller ut o sitta på nån servering nånstans kunde vara trevligt. Jobb förstås imorgon också men först klockan 12.00, så man får sova lite längre än till 05.00 som idag!

Snart blir det fisk och nypotatis, kocken står i köket:P.Tyvärr inte rökt flundra À la moffa:(..när har jag senast ätit det månntro? Nå

- Utvilad -

Nu är jag hemma i Åbo igen. Känns som om jag har varit jättelänge ledig,fast jag egentligen bara varit ledig en dag:P Men det känns jätteskönt, jag känner mig helt utvilad:) Kom alldeles nyss hem, bussen gick 9.45 från Dalsbruk och bussen till jobb går först om en timme, så jg hinner t.o.m titta på ett avsnitt Friends ännu:) Vet inte när jag senast tittat..huh..

Idag jibbar jag till nio och imorgon tidig väckning igen, det är värst, då man itne får sova ens ordentligt efter ett kvällspass, usch! Nåja, hellre har jag morgondagen ledig:)

Nu ska jag äta någonting och se på tv, sedan fixa mig och iväg till jobbet:) Laters!

- Ledighet -

Igår efter jobbet mötte jag upp syster A och mamma i stan och sedan köppte vi tyg til klänningen mamma ska ha på systers bröllop i sommar:) Vi hann en sväng in på Gina där A och mamma hittade fina sommarkläder, själv köpte jag inte mycket. Efter detta styrde vi kosan mot my place, med mamma bakom ratten på en skåpbil, no comments! Jag kan bara säga att det var en upplevelse i sig:)!

V bärde till bilen det grejs de kom och hämta och sedan körde vi via Kaarina och hämtade resten av grejset som fanns i V's gamla rum, en kopp kaffe hann vi med där också:) Sedan startade vi mot Bruke. Väldigt tung dag igår, somnade trots det ganska trögt, kanske beror på att min syster N's säng är väldans hård!!( Jo, det är den N!) Nåja, vaknade passligt så jag hann se Desperate som tydligtvis kommer på morgonen också, great:)!

Idag fyller min mamma år, GRATTIS:) Vi ska säkert dricka kaffe ikväll och fira henne:) Annars ska jag bara vara ledig idag, vad skönt, tänker inte göra någonting:P Tror jag nu ska börja dagen med att lacka naglarna, hoppas här finns något trevligt nagellack! Borde kanske gå och kolla om M ligger i rummet och sover eller inte, jag vet faktiskt inte om han är här. I så fall har jag varit tyst i onödan....:P

Laters!

- Håll i hatten -

Ja verkligen! Jag får nästan hålla i hatten här inne också, känns det som! Det bara viner i fönstren och jag är rädd att hela huset ska flyga iväg! Tror dessutom att det kommer att börja åska vilken minut som helst, och PS. JAG ÄR ENSAM! Jaiks! Hatar det!

Nå, V kommer snart! Imorgon kommer också syster A o mamsen hit för att hämta lite grejer, skoj:) Sen åker jag iväg till Dalsbruk, trevligt:) Nu ska jag kolla på första säsongen av Desperate som går pånytt på Nelonen, hihi:)

Laters, om inte jag i misstag gått ut på balkongen och blåst iväg...

- Latmask -

Okej, det verkar som omd en här datorn fungerar iallafall = Jag kan blogga! Har faktiskt väldigt mycket jobb nu också så det ahr inte blivit så mycket bloggas väen om jag har haft tillgång till datorn. Har just kommit hem från jobb, borde egentligen städa lite men det känns som om att jag inte orkar:)

Igår var det systers konfirmation, riktigt trevligt att träffa släkten, kyrkan var väl en aning långdragen, men man ska inte klaga. Det brukar ju inte alltid vara så trevligt att sitta tyst och stilla nästan två timmar, men det var nog värre för V då han dessutom är finsk:) Hah!

Jiises vad det blåser idag. Här uppe på femte våningen tror jag det känns av ännu mera dessutom, huj, får nästan vara rädd att fönstren trillar in. Jag har dessutom också fått min arbetslista och  JEI jag har hela midsommaren ledig! Great! Fredag, lördag och söndag, vilken lyx! Hoppas vädret är som det ska så att man riktigt kan njuta till det!

Idag är det måndag vilket betyder bästa dagen i veckan--> Desperate Housewives! Men innan dess ska jag nog hinna med något vettigt också, typ sova...

Ajöss!

- Farligt vatten -

Nu är jag ut o simmar i farligt vatten! Vår dator har anskaffat sig ett virus och jag borde inte ALLS vara på datorn för den kan då flippa totalt, men här e ja:)! Nä, det här är egentligen den gamla bordsdatorn som har haft problem länge men som nu tycks funka lite bättre och därför är jag på internet på den. Den andra fungerar dock inte...bajs!

Hmm, nytt här då..? Jag har ledig dag idag efter 8 arbetsdagar i sträck! Puh! Jag ska fara och " catcha brona" någonstans där man kan göra det.:P Kanske någon park, eller till stranden, men jag tycker inte om all sand...så vi får se. Iallafall har jag laddat upp med vindruvor så det borde räcka och bli över:)

IMorgon blir det jobb igen, två dagar, sen ledig för systers konfirmation. Ska bli skojigt! Borde hinna hämta locktången från Kaarina idag också, eller imorgon.  Nu blir det morgonkaffe och sen städning och sen iväg och brunera mig! Ha en bra dag! Laters! 

RSS 2.0