- Nöjd -

Just det, nu är jag nöjd! Jag har städat varenda liten vrå i denna lägenhet, och när jag ändå hade ilet på passade jag på att städa klädskåpet också! Jeei, för mej! Lyssnade till en massa gamla låtar som jag lyssnade på för flera år sedan! Herregud vad mycket minnen det finns i gamla låtar, och hur många personer man kan koppla till så många låtar. Intressant! Efter städandet tog jag en låååång prommis ute i solen, NU är det vår! Snön smälter som bara den.
   
Usch, drömde inatt IGEN att jag dör av ett bombnedslag! Har drömt det tre gånger nu,+ att jag en gång drömde att jag dog utav trycket då ett flygplan krascha!jamena, what's wrong with me?! Och det är inte bara jag som dör, oftast är det min pappa och min äldsta syster också! Helt hemskt! Inatt slog en bomb ner i Dalsbruk!
   Måste söka upp vad det betyder, hoppas det betyder någonting trevligt. Brukar inte hemska drömmar ha en motsatt betydelse....?

Ikväll skall vi iväg och fira V's systers födelsedag. Det blir middag eller bio, eller middag och bio. Ska bli helt skoj, även om en av mina kompisar också fyller år idag och jag gärna skulle gått på hennes fest i Åbo. Men dagens happening var planerat sedan en tid tillbaka och det är otrevligt att backa ur. Måste fira med kompisen någon annan gång bara! Nu blir det Friends tills V kommer hem!..

Dagens låt måste bli Björn Rosenström - Het (remix), bara för att det var såå länge sen jag hörde på den!

- Städa, städa -

Nu ska jag ta i tu med städning, riktigt storstädning faktiskt har jag tänkt! Kanske eventuellt tvättar fönstren också, det kunde vara en bra idé! 

    Det blev inget musiklagad igår, var så trötta, och jag somnade redan vid 22.00 typ...ganska deprimerande! Men det är lika bra för min käre pojkvän envisas med att vakna klockan 7 (!) varje morgon! Och det är inte så att han inte sover längre på helgerna än veckodagarna, problemet är bara det att han stiger upp 5 under arbetsdagarna! Väldigt trevligt! Men jag börjar bli van, och faktiskt är det väldigt smart att stiga tidigt upp, man känner sig fräsch och det är roligt att ha en lång dag framför sig, speciellt en dag som denna, full vår ute, minus snön då förstås...

   Nu väntar städning, sen skall jag ut och springa  gå  med alla andra hurtiga helsingforsbor!  Á bientot!
  

- Fresh -

NU har min sys A http://alexandradubbelv.blogg.se fixat till min sida lite så nu känns det mera som mig! Fräsht och uppiggande, haha! Nej nu ska jag börja njuta av helgen och det börjar jag bäst med ett långt, varmt bubbelbad med skum som doftar häääärlig! Skumbad är jätteavslappnande och skönt, ett perfekt sätt att koppla av och helt stänga av och inte ägna sina tankar en enda tanke:)! Ha en bra kväll!

- Fredag -

ÅÅh, kom just hem från skolan där jag hade skrivit ett jättelångt inlägg men som sedna inte gick att publicera på min sida, så nu blir det ett kort inlägg istället för jag orkar inte skriva om allting + att det är fjantigt att göra det! Solig fredag och jag ska snart gå ut i solen, men först äta lite vindruvor, lila, dom är jättegoda;PMUMS!...Sen måste jag köpa 4:e säsongen av Friends också, annars blir det abstinens! Ska väl göra på min låt ikväll, känns som om jag ahr inspiration till det nu:)..Texten går snabbt alltid..men det är musiken som tar tid...mn det är bara skoj:)...Au' revoir!


- Snö -

Nu har jag faktiskt läst lite läkemedel...jeii...stolt! Men jag har typ inte märkt att det är MASSOR med snö ute!! Hallåå, det är ju vår! Det var ju vår!?..deprimerande!jag såg en tussilago i Dalsbruk, och det betyder vår för mig! Men tydligen inte...snöplogen plogar på för fullt här under balkongen..haha..alltså på infarten under balkongen!..Nåja, hoppas det smälter fort bort, jag vill inte ha mera snö!..Nu borde jag nog göra något vettigt, sitter och hör på Radio Vega Nyland som just nu sänder ett program om KOR! Herregud, kanske Radio Vega Nyland också borde göra något mera vettigt! Dessutom är Radio Vega Nyland helt jätte massor sämre än Radio Vega Åboland, tycker jag, inte för att jag brukar lyssna på nån av dessa kanaler.....:Ö...aldrig...!

- Bättre -

Nu känner jag mej nog lite bättre...huh...vad skönt! Vet inte när jag senast har haft magsjuka...flera hundra år sen känns det som!Det lär gå någon magsjuka nu och självklart skulle JAG få den, som äter vitaminer och grönsaker som en freak för att hålla mej frisk! Där ser man! Nåja, dricker blåbärssoppa som bäst...mums! En sak stör jag mig dock på, att det på burken står blåbärssoppa på finska(givet), svenska( givet) OCH ryska (what??)!!! Varför måste det stå tex på ryska på våra, VÅRA, blåbärssoppa -burkar! Då borde det väl stå på alla världens andra språk också! Det känns nästan som att ryskan och svenskan ligger på samma nivå i det här landet, och det tycker jag är fel! Ryska hör inte till våra språk i detta land..usch...blir verkligen irriterad! Hmm..nu måste jag väl läsa lite på läkemedelsräkning...usch...eller så ser jag på filmerna V hyrde åt mej igår..joo..det känns som en bättre idé! Laters!


499272-4

En vacker vår/vinter bild från Brunnsparken i Helsingfors

- Nice -

Borde nog inte ha sagt någonting om min kirurgilärare och att jag inte vill till skolan, för tji fick jag! Jag blev sjuk istället, så nu behövde jag ju inte gå till skolan. RIktigt sjuk menar jag, har spytt hela natten! Med 1 timmes mellanrum, fy attans! Vet inte när jag senast skulle ha varit såhär sjuk....det är inte kul...och imrogron orde jag gå till skolan för vi har ett grupparbete som jag borde vara med på....ajaj....hur ska det gå till...nå, peppar peppar mår jag nu lite bättre, så kanske det var över nu,! Nu ska jag vila igen...eller se repris på ALLA min Friends avsnitt...laters!Om jag orkar upp...bla...


- Helsingfors -

Så var vi tillbaka i Helsingfors då. Känns..hmm..väldigt litet här:P, men det är ju "vårt" och vi är vana vid att köket är så litet att vi är tvugna att gå in dit i omgångar:)! Nåja, sände just en bostadsansökan till en förmedlare så får hoppas att de hittar något passande! Skulle vara trevligt med någon ljus, öppen lägenhet, kanske vid Aura å:)!  Nu är jag väldigt trött och det ska bli ljuvligt att krypa ner i egen säng och bara ligga och njuta av " Desperate Housewives" på TV, en hel timme! Jee! Måste vara världens sjukaste, vridnaste, bästa och roligaste serie som går just nu:)! me likey! Imorgon skola igen...usch...funderar på att stanna hemma o städa, till och med det är trevligare än att sitta där och höra på dåliga kirurger som försöker övertala alla att bästa sättet att lindra ALL form av smärta och brutna ben är smärtstillande piller, helst Burana!..I mean please! Nå, lite kvar, sen är det sommar! Jag vill ha sommar nuuu! Sol, sommarkläder och glass! men just nu vill jag försvinna i de desperata och perfekta kvinnornas värld, för att sedan somna och vakna upp i min mindre desperata värld och i min mindre perfekta lägenhet:/nåväl, à demain!

Jennifer Lopez - Mile in these shoes

- Back to work -

Tillbaka på min position som hund -och mardrömskattvakt. Kvällen på Sevilla restaurant var trevlig, maten var god och trevligt sällskap. Efter middagen bar det iväg till Gigglin Marlin. Helt trevligt men snabbt kom tröttheten! Undrar varför(!)?...Nu ska jag dammsuga huset och sedan ut på lång länk med hundarna, snöyra...blaah!Det ser dåligt ut med vedhuggningen som vi smått lovade hjälpa pappa med, inte så roligt att stå ute i snöyra som en halvblind och hugga ved, vem vet vad man hugger av!Nå kanske morgondagen är bättre, så tar vi det då!Nu k'änner jag för ett Kinder ägg, hoppas där e något kvar ännu.

Min vän
                                      Min VÄN!!!

- Hemska katt! -

Ok, såhär länge gick det någorlunda utan problem, men efter den här natten kommer jag aldrig mera, och då menar jag ALDRIG, att vakta några kattor i hela mitt liv! På kvällen var allt lugnt och tyst, men klockan tre på natten vaknade jag av ett sjuhelsikes jamande! Jag gick upp o gav lite mat och sedan tillbaka i sängen. Men nej, det slutade inte där! Efter en stund hör jag hur någon SLÅR mot dörren och hör hur den sätter klorna under dörren och skrapar för att få upp dörren underifrån! Den var helt otrolig, sedan gick jag ut och förde den till soffan!Sedan kom hunden på att den måste ut, så då släpper jag ut den och samtidigt kommer katten rusandes och springer rakt ut på gården!! ps. DEN ÄR EN INNEKATT! Den var alltså villig att omvandla sig själv till en utekatt, enbart för att j*vlas med mej, mitt på natten!! Nåväl, jag drar på mej kläder och går ut för att leda redan på den, som tur hittar jag den under bilen!Där sitter den en stund tills jag schasar in den på något konstigt vänster! Jag går och lägger mig och försöker att ignorera dess jamande med alla mina krafter, INTE LÄTT!Nåja, nu är det iallafall morgon och katten är lugn(are). Strax bär det av till butiken, måste ha mera Kinder ägg!Har bara ätit två ynka hittills, ganska lamt.På eftermiddagen bär det av till åbo och födelsedagsfirande, om jag hålls vaken efter nattens rabalder det vill säga! Ajöss!

- Fläsksås -

Jei, moffas fläsksås måste vara det bästa som finns, i matväg! Ojoj, och lite påsk pascha efter det är som pricken på i, i allafall om det är påsk då man äter det. Vi satt dock och funderade på det finska namnet på "fläsksås", och vi kom på att LÄSKIKASTIKE inte alls låter så väldans aptitligt, Yäk! Jättefin dag har det varit idag, och nyss då jag var ut å gå lyste månen lika klart o i fullformat som solen gjorde på dagen.Lovely! Katten och jag kommer än så länge överens!Nu blir det bastubad och bubbelpool och sedan första delen av Sagan om ringen -  trilogin. Längesen jag har sett den så det ska bli skoj! Trevlig kväll!

Ps. Haloo Helsinki -  Haloo Helsinki snurrar nu på i min hjärna FÖR FULLT!

- Hemma -

Nu är det hundvakt för hela slanten som gäller då...jag måste ärligt säga att det här med flera hundar och katter inte direkt är min grej, men vad gör man inte:)..hundarna är ok, mestadels, men katten speciellt verkar veta om att jag avskyr katter, även om jag gör allt för att vara den till lags!Kanske den känner det på sig, och kan se igenom mitt fejk smile när jag pratar med den, mamma säger att den är så väldigt smart..kanske det:)..nåväl, det ska väl gå an:) Ifall en riktigt Cat Fight närmar sig får väl V-P ta hand om den;P..nu lyser ialla fall solen för fullt och vi ska gå ut med hundarna och hälsa på moffa, häääärligt påskväder! Laters!


- Jag och min V-P -

499272-2

- Jeei -

Hmm, nu har jag lyckats klämma in en bild OCH bytt färg på sidan! JEEI!...Okej, kan ju berätta kort vem jag är. Bor i Helsingfors med min pojkvän, studerar till sjuksköterska men kommer att avsluta mina studier p.g.a. intresserbrist för yrket( hmm, intressebrist..?)..flyttar till Åbo i sommar där ett jobb väntar på mig på H&M:)!..resten av mitt liv är oplanerat och det känns ganska bra, får se vad som händer när det händer liksom:)...Det här med blogg har aldrig varit min grej, men antar att min syster inspirerade mig med sitt bloggskrivande( alexandradubbelv.blogg.se). Tror jag måste begära hjälp av henne då det gäller min layout, hon har ju after all gått en bildbehandlingskurs och det är mer än vad jag gjort! Men det får jag ta i tu med lite senare för nu ska ja åka in till stan och handla en födelsedagspresent och eventuellt säsong 4 av Friends, har Friends abstinens! Klockan 15.00 åker vi hem till Dalsbruk för att vara hundvakter hela helgen medan familjen åker til Sweariket..jag vill också!

- Min tur -

Så var det min tur att börja blogga. Vet inte om detta är min grej men det kan vara skojigt att prova för det:)...men nu ska jag föröska fixa sidan så att den blir mera "mig". Hmm..kan bli ett problem...:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0