- Tröga jag -

OKej, min bloggstart var kanske inte direkt så effektiv! Har inte haft tid att blogga. Jag skyller det på skolan, vänner och True Blood. Fasen vad bra serie. Jag är helt fast!

Mina föreläsningar har börjat igen och jag har varit på mitt första kandidatseminarie. Till nästa vecka borde jag ha bestämt mig vad min kandidat ska handla om. Great! Hur fasen ska det gå då jag inte har en endaste en liten idé om vad jag vill skriva om. Blä. Dessutom har jag tre läskurser jag borde ta mig igenom denna höst + två andra kurser. Ännu mera blä. Har glömt varför jag önskade att skolan skulle börja?

Nåja, trevligt med alla kompisar iaf. Dessutom är jag med i spexet vilket kommer att bli sjukt roligt, så jag har inte ritkigt tid att stressa med skolan:)

Idag blir det dock jobb, likaså imorgon och lördag. Helt trevligt på sitt sätt det med. Nu ska jag äta frulle och sen ut på länk innan jobb! Ska försöka updatea lite oftare, jag suger verkligen på det!

Hejsvejs!

- Gulis-

Tjenahej!

Sitter här framför datorn med en stor kopp kaffe i handen och njuter av den härligaste stunden på dagen, morgonen i all sin ro. Älskar att gå omkring i lägenheten och plocka undan lite samtidigt som jag håller min kopp i ena handen.

Ska strax iväg till skolan och luncha med flickorna och Matilda som åker iväg till Sydamerika ett halvår nu. Sen blir det gulisintagningsplanering och sedan själva intagningen. Ska bli så skoj att hålla punkt!

Men nu måste jag fixa frillan och sedan börja trampa! Cykel på hösten is the shit! Äh, cykel är alltid the shit!

So long!

RSS 2.0