- Jahapp -

Jahapp. Var inte frisk sen heller. Eller är man frisk om man svettas som en gris efter att ha gått 20 meter och knappt kan andas? I think not!

Nytt läkarbesök idag. Två dagar sjukledigt till. Jag går sönder. Ska nu fortsätta lyssna på Allison Iraheta och hennes ashärliga låt Scars! Skitbra låt och hennes röst är så mysig.

Jag är däremot inte mysig alls och ska kasta mig på soffan och äta, tröstäta leverlåda! Yummie!

Usch på mig.


- Kväll igen-

Äntligen känner jag mig bättre. Tror jag varit så gott som feberfri idag och hoppas nu att jag imorgon ska vara helt frisk att jag kan känna mig mänsklig och träffa människor igen.

Har faktiskt fått en bra sak gjord idag, har nämligen städat mitt klädskåp. Har verkligen slarvat med det länge nu, och kände att det var dags att rensa lite. Skönt! Nu kan sommaren komma.

Gick dessutom ut en sväng också. Till roskisen och tillbaka. Jiises. Tog verkligen på, men frisk luft gjorde nog gott tror jag.

Resten av kvällen har jag kollat på Desperate och ska antagligen fortsätta med det nu också.

Kan btw inte få nog av Jenni Vartiainens senaste album. Vad har jag för fel? Finsk mjukmusik har aldrig varit min grej, enbart Uniklubi har varit ett band jag kunnat lyssna på, och då gör Uniklubi ingen mjukmusik. Enstaka andra finska låtar har också gått an, men hennes album är verkligen jättebra. Top notch!

Skulle gärna köpa Desperates femte säsong också, men kollade på cdon.com och den kostar fortfarande över 40 spänn, känns lite dyrt. Men ändå, jag vill ha!

Nej nu ska jag sluta sluddra. IMorgon ska jag vara back on track, det får räcka med det här degande nu!

- Just ja -


Jag och BB-Aso! Haha..


Matsku, Lotta och jag på min födis:)


Jag och söta Emelie:)

Vappen hos Michele. Jag, Lotta och Martina:)


Anna, jag och Emelie innan Tavastia:)



- Jag är snuskig -

Verkligen alltså! Om man inte kommer ihåg när man senast tvättat håret är man äcklig. Det kan man inte undgå. Men för vem ska jag tvätta håret då jag inte rört mig utanför min lägenhet på två dagar. Vem bryr sig. Inte jag iallafall. Men idag kände jag att det var dags att rengöra håret lite grann. Nu är jag fräschare. Ja, iallafall hårmässigt. Annars är jag rätt snuskig med snor i näsan, slem i lungorna och rinniga ögon. Lovely.

Satt annars och fundera här nu under gårdagen, eftersom jag inte har något annat att göra än fundera. Det är nu exakt ett år sedan mitt liv ändrades totalt. Ett år. Jag kan inte förstå att ett år kan gå så snabbt, och hur mycket jag hunnit ändra på ett år. Eller mitt liv har ändrat, ska vi säga. Jag är en helt annan person nu, med nya värderingar och mål. Vet inte om det är bättre eller sämre, men anyway, det känns konstigt. Var står jag om ytterligare ett år?Livet är allt spännande och det blir faktiskt så roligt som du gör det. Det har verkligen detta år visat mig.

Har suttit och sett på bilder från vårens fester. Haha, vad skoj vi haft! Ska sätta upp lite bilder hit.

Puh, klockan är bara halv tre. Vad ska jag göra innan det är kväll och jag får sova igen? Jag vill ju hem till mamma..usch.

Vågar jag gå ut på en promenad? Eller degar jag ihop på vägen och dör då?

Jag tror jag testar lite senare. Hejsvejs!

- Död -

Jep, det är jag nu. Igår kväll kom febern och har sovit i princip hela dagen idag. Jag hatar att vara sjuk. Jag har ingen att prata med och det enda man kan göra är kolla på tv.

Skulle dessutom ha dragit iväg till Bruke idag också men kunde ju inte åka med Ale på grund av min jävla feber. Hata! Tack och lov hämtade syrran lite mat, frukter och godis åt mig innan hon åkte. Najs.

De typ två timmarna jag inte sovit idag har jag kollat på världens dummaste program ever: " Svenska Hollywood fruar". Alltså gud säger jag bara, de är ju alla totalt puckade! Tur att de bara är hemmafruar och inte nå viktiga ledare i vår värld.

Nu ska jag föröska få tag på Anna och snacka med henne lite innan det är dags att sova igen. Skulle kunna sova en hel vecka. Jag tror jag nu vet hur det känns att lida av sömnbrist. Big time!

Adios!

- Helsinki vol 2! -

Hemma i Åbo igen efter en mycket fartfylld helg i Helsingfors. Jag saknar den staden faktiskt. På fredagen jobbade jag till kl. 19 och hoppade sen på följande tåg till Hesa och min kompis inflyttningsfest. Mycket skoj! Vi drog vidare till Baker's, som var en helt trevlig bar med mycket folk. Efter Baker's drog vi vidare till Bar Loose, som jag måste säga att också var helt okej. LIte annat än det man brukar vara van med.

På lördagen blev det chill med shopping och mumsig mat. Senare på kvällen ut till Svenska Puben. Mycket mysigt ställe och så otroligt svenskt! Top notch!

Igår hem och sen iväg och fira syrran som fyllde 24 och blev asgammal. Sen sova, sova sova. Lider av major sömnbrist och har en så grym hosta att jag tror ja ska dö. Skippar jobbet idag, hur fräscht är det att stå och hosta på alla kunder. Hoppas jag inte har lunginflammation. Ska ti läkaren nu vid ett, hoppas det itne är något värre. Har inte tid.

Laters!

- Onsdag -

Såklart lyser solen för fullt nu då jag ska iväg på jobb! Trodde redan att jag försovit mig från jobb eftersom chefen hade ringt 8.30 i morse. Men jag hade nog skrivit upp rätt arbetstur i kalendern eftersom chefen bara ville fråga om jag kan komma tidigare på jobb och jobba längre. Najs.

Jag tror dock det där med att fara tidigare får bli eftersom jag trivdes mycket bättre ute på balkongen i solen.

Jag har ingen lust whatsoever att jobba idag, eller någon annan dag heller för den delen. Men det är konstigt att alla dagar ändå går väldigt fort där:)

Ishockeyn gick otroligt skit igår. Usch då. Pinsamt att äckel-ryssarna skulle få vinna.

Nu fixa mig o sen iväg på my precious! Hejsvejs!

- Mums -

Hemma efter en härlig middag. Grillat, stekt, kokt och mumsigt! Slurp! Nu är jag lite fundersam om jag orde joina de andra till åstranden eller om jag blir hemma och kollar hockey för mig själv..

Sitter som bäst och lyssnar på Jenni Vartiainens skiva "Seili". Mycket bra. Först hatade jag den och tyckte det var jobbigt att ha den på jobb, men nu kan jag inte annat än bli förundrad över Vartiainens texter. Så omväxlande och så otroligt sköna. en del till och med vackra.

Se bara på orden från låten " Halvalla": "Niin saat minut nyt halvalla, poisheittohinnalla
                            Saat tämän nyt helpolla, minun käytetyn sydämeni

                                      Hei ollaan vaan aivan paikoillaan
                                      Turha on etsiä kauempaa
                                      Kun on hieno maailma jo tarjolla"

Vackert.

Kollar nu ut. Regnsjukt= Josse stannar hemma på soffan och äter en efterrättsglass. Och blåbär. Over and out!

- Sol tack!-

Sommaren tog slut då jag fick ledigt. Najs! Nå, drog iaf iväg med några kompisar till åstranden ohc chilla på en filt tills det blev för blåsigt så vi drog vidare till stan och Brahe på jättebulle!

Visst, det är ju varmt! Men värmen ger ingen solbränna direkt. Tack.

Mina nerver höll på att tappas flera gånger idag då jag cyklade till och från stan. Tydligen kan ingen cykla i den här stan, eller så råkade bara alla okoordinerade idioter vara ute idag. Man brukar veja för motkommande folk!

Nu ska jag fixa mig i ordning och sen dra iväg till gumor på middag med syster! Ikväll Finand - Ryssland. Najs.

Hejsvejs!


- Hem-hemma -

Jep, det är jag nu efter en av vårens värsta jobbhelgar ever! Vad har folk för fel i huvudet som kommer till ett köpcenter och shoppar då det är +25 ute och solen gassar?? Jag skulle ha kunna säga ett par sanningens ord till varje kund under hela helgen, men kunden har alltid rätt ni vet. Det är bullshit.

Jag har alltså jobbat i helgen och för att tillägga hur otroligt aktiv jag varit vill jag också berätta att jag cyklat 26km/dag i tre dagar. Det ni! Assmuscles here I come!

På lördagen hann jag dock vara lite social och drog iväg på¨Robbans tuparen. Han flyttade till en väldigt liten lägenhet vilket ledde till att tuparen fick ett abrupt slut då vi alla drog ner till åstranden och chillade där istället. Såå najs! Älska Åbo och sommaren! Ett besök på Donna blev det också, det båten rocks!

Igår kom jag sen alltså hem till Bruke och ska idag tillbringa kvalitetstid med familjen, morfar, kusin och guddotter! Dessutom ska jag luncha med storasyster på Portti. Uh yeah! Jag och Ale hade en väldigt hetsk diskussion om kundbetjäning igår, vilket jag nu inte kommer att gå närmare in på eftersom jag blir så irriterad, men det gick så långt att vår söta mor fick komma in i köket för att få tyst på oss:) Det är kul att argumentera med Ale, hon tror alltid att hon har rätt;)

Nej nu ska jag klä på mig och sen dra iväg ut med lilla Loppan, jag älskar den hunden. Ska ha en sån, helt klart! Och om jag gillar en hund så mycket är det värt att lägga på minnet!

So long!

- Papa Joe -

Jess, det är på Papa Joe som jag tillbringat hela denna härliga sommareftermiddag! Efter lunch på Hanken och min sistaföreläsning bestämde vi oss för att dra iväg och avnjuta en kall på soliga åbåtarna! Härligt! Förhoppningsvis är det såhär min sommar kommer att se ut, sol, värme, kompisar och glädje!

Blev godkänd med stor marginal i min sociologiuppsats, eller rättare sagt i mitt referat av en bok jag inte ens läst. Bileet! Jag kan vara nöjd, väldigt nöjd!

Nu ska jag äta lite shaiba och sen iväg till storasyster för att joina deras gäng på round 2 Åbåt! Ou yeah! Sommar 2010 can begin!

Hola!

- Tråkiga jag -

Ok, det bör sägas en gång till. Min uppdatering här på bloggen har varit lite down på senaste tiden. Fortfarande samma förklaring som tidigare, jag har ett liv och hinner helt enkelt inte sitta och skriva så mycket här. Och med liv menar jag Fb:) Nädå, har faktiskt hänt rätt mycket i studielivet under hela förra veckan och har därför inte hunnit/orkat uppdatera. Men nu är jag här, och har faktiskt inte så mycket att komma med.

Vappen har kommit och gått, för cirkus en vecka sedan. Traditionsenlig middag på Casa Ferrari, sen en sväng till Wnaha Mestari innan folk drog vidare, jag o Anna gick hem och sov tills vår arbetstur på en viss plats. Sen hem och sova någon timme innan superskoj picknick på Vårdis:) Hela dagen. Väldigt najs.

I veckan har jag typ endast jobbat och chillat och förstås levt lite studieliv. Nyss hemkommen från the Island, där jag firat min mamma med nästan hela syskonskaran. Härligt! Är nu helt död efter veckan och ska strax kasta mig och någonting gott på soffan för att se på film. Det är najs. Imorgon väntar jobb, likaså tisdag. Orkar snart inte mer, tack och lov blir det semester snart! Wohoo!

Men nog om allt, nu ska jag gå! Laters!


RSS 2.0