- Over and out -

Från och med nu kan min händelserika vardag följas med på denna address: http//jossan.papper.fi

See you there

- Död, dödare, Josse -

Jepp, that's me! Har överlevt en sjuhelsikes mördardag idag. Blev spontant random B-häng igår. Riktigt roligt hade vi, men idag, efter tre timmars sömn, kändes det inte riktigt så fullt hejsan att stiga upp och jobba 6 timmar på det. Usch! Men jag lever och frodas och ska nu, som belöning på att jag orkat släpa mina ben efter mig hela dagen, kasta mig i sängen och vänta på John. Det vill säga Blund.

Adjö.

- Jaiks! -

Deadline den andra mars. Herregud, det är ju bara en månad dit typ. Fy attans, nu är det dags att inse verklighet och börja skriva. Egentligen är jag inte stressad över själva skrivandet, utan stressad över att jag inte kommer att kunna sätta igång. Att jag helt enkelt inte kommer att orka börja skriva. Vi tar det nästa vecka.

Blev en mysig lunch igår med Anna och Sonja och sen kaffe på kansliet efteråt. Insåg sedan att det var onsdag och att jag antagligen har kandidatseminarie, vilket resluterade i att jag gick och kolla på dörren där det mycket riktigt var inprickat " Kandiatseminarie" 13-15. Jag visste ju att det innebar ny deadline för min del. Great! Nå, efter det en sväng in till stan och sen hem och fixa middag.

Har just städat bort julen, det sved lite då jag plockade ner julstjärnan men jag får väl leva med det. Klockan 15 blir det jobb igen, wihuu, eller så inte. Okej, lite skoj ska det bli att se vad som hänt under veckan jag varit borta men har ingen lust då jag vet att jag jobbar hela helgen ännu på detta.

Dessutom har jag ingen ork med denna kyla mera, det har varit vinter en evighet redan känns det som. Jo, kul med snö, är inte den som gnäller på den, men önskar nog vår nu. I januari, normalt. Sitter och drömmer mig bort till Grekland och det kommande bröllopet och all grekisk sallad jag ska proppa i mig. Det var bara fem månader sen jag var i Grekland men ändå känns det som jag har glömt hur vackert där är och hur varmt solen lyser..

Nå, nu fortsätta med städningen, hänga byket och sen kolla igenom lite låtar Michele skickat mig inför nästa keikka. Laters! Jag och 2/3 av mina systrar på Samos i augusti.


- Back to reality -

Ok, min start gick kanske inte så bra. Hade faktiskt ingen lust att blogga under min fem dagars semester hos storasyster. Jag hade så kul, fick äta mat ( annat än nudlar som jag brukar äta här hemma), shoppade ( massor), lekte med världens sötaste bebis ( som har lärt sig bita, mindre kul:) ) och skrattade massor. Precis vad jag behövde efter en hektisk december med massvis av jobb. Nu kan jag ta tag i allt som ska tas tag i, det vill säga kandidaten. Bla.

Sen kan det också tilläggas att jag hatar att åka båt! En massa människor som kryper längs med hyllorna i tax- freen, lixom hallåå, det är är TAX FREE, det är redan låga priser!! Och dessutom var båten fullproppad med det folkslag jag verkligen inte kan tåla. Tänker inte gå in mera på det, men kan ju säga att jag kände mig ensam på båten som finsk medborgare...

Sitter som bäst och funderar om jag ska ta ner julstjärnan idag eller imorgon? Jag har ju just satt upp den! Eller ja, jag och jag, syrran egentligen, men anyway. Kanske jag njuter av den en dag till, sen ska den bort!
Ska strax hoppa i duschen och sen dra iväg till skolan och träffa alla efter julen. Skoj!

Hörs senare, om jag hinner i mitt busy life

- Borde jag prova igen? -

Det är det här med att blogga eller inte? Ibland känner jag för att dela med mig av allt coolt som händer i mitt liv, eller sån som itne är coolt över huvudtaget. Men ibland orkar jag inte, och då står min blogg nedstängd och öde flera månader, som senast.

Kanske jag bara borde skärpa till mig och skriva iallafall?

Ok, nu har ju i princip hela hösten gått sen jag skrev senast, och halva vintern med dessutom, men ok, en snabbgenomgång.

- Spexet i oktober var det roligaste ever och jag hade verkligen roligt med alla kompisar!
- Årsfest i november, jättekul, fest i två dagar!
- Keikka på KKs årsfest, skitskoj!
- Sitzar, sitzar, sitzar..hihi!
- Glöggrundan
- Jullov, det vill säga mycket mera jobb för mig.
- Julafton hemma med hela familjen, mysigt.
- Nyår i Åbo med vörldens bästa människor
- Nytt år 20100, what?

Det ar ungefär det. Skolan har gått på sidan om, men har fått ihop helt rba med studiepoäng! Vem sa att man inte kan flumma?
Nu ska jag börja med kanden, på riktigt! Usch. Men I can do it, hoppas jag.

Men innan skolan börjar igen drar jag ivg till Sthlm på en minisemester, skönt. Jag  har Sverigeabstinens!
Hörs senare! Aloha


RSS 2.0