- Snudd på arg -

Ingen svinis enligt läkaren. Great! Håller på och dricker ur mig detta virus nu, hoppas att det skulle fungera. Igår drack jag cirka 5 liter vatten och idag ligger jag inte långt efter. Tror faktiskt att det hjälper, eller så inbillar jag mig. Mår iallafall lite bättre idag. Förhoppningsvis har jag fortfarande en lunga kvar, den andra är garanterat uthostad för länge sedan.

Hemma i Dalsbruk nu. Lillebror blir sju år, jag kan inte förstå, sju år? Jösses! Ska försöka kurera vidare här nu, jag SKA jobba i måndag!

Gonatt, hej!

- Sjuk, sjuk, sjuk -

Ojdå! Här har jag inte skrivit ett inlägg på väldans länge! Tyvärr har jag haft en massa att göra varje dag såhär inför julen så det får gå som min ursäkt denna gång:)

Jag har hunnit med rätt mycket sen jag sist skrev så orkar inte rabbla upp allt här nu, men sjuk, det har jag blivit igen! Jag blir så irriterad! Jag gör allt för att hålla mig undan baciller och sjukdomar, men ändå blir jag sjuk. Just nu har jag en helt asahemsk hosta som vägrar ge med sig! Det började redan i onsdags och jag tror att svininfluensavaccinet, som jag tog igår, kan ha gjort saken värre. Inatt trodde jag att jag skulle dö, ensam och övergiven i min lägenhet, och funderade på om ambulansen ens skulle slippa in i mitt hus och min lägenhet. Jag målade upp värsta skräckscenariot, där jag skulle ligga livlös på golvet i mitt rum och att ingen skulle hitta mig här förrän jul. Kul! Tack och lov vaknade jag med livet i behåll i morse.

Hatar att vara borta från jobb igen! Och jag som trodde att jag var helt frisk, men nej. Åh!

Ska strax åka iväg till läkaren, före det borde jag väl klämma i mig något morgonmål och en massa vitaminer, även om vitaminerna inte verkar vara på min sida denna höst.

Ha en najs dag, jag lär då inte ha det! Ciao!


- Bråttom -

Hej!

Hinner inte blogga nå mycket nu eftersom jag, som alltid, lämnat mig själv och mitt sminkas till sista minut. Får strax gäster och har ännu mycket att göra.

Det ska bli en kul kväll med söta vänner och musik:) Vad är bättre? Kvällen avslutas antagligen med NN och ÖN goes Onnela, så vi får väl göra det också:)!

Ska fota mycket så bilder kommer upp imorgon:) Laters!

- Onsdag -

Trevlig dag igår! Först intervju, och sen in till stan där jag mötte Alexandra för lite shopping. Jag lyckades faktiskt hitta ett par skor och lite blusar, inga julklappar dock. Men jag hinner väl..?

Lite senare kom Alex hem till mig och så pyntade vi lite i min lägenhet och efter det fortsatte jag skriva på mitt arbete. Blev klar med ena delen, men har fortfarande ena delen kvar. Blä.

Idag blir det jobb, jippii! Ska också försöka städa lite här innan jag sticker iväg. Tänkte åka in lite tidigare eftersom jag får gäster imorgon, jihuu!Men nu ska jag hoppa i duschen, och byta radiokanal. Radio Vega Nyland är skit!

So long!

- Bloggtorka -

Jihuu! Nu är jag äntligen helt frisk! Helgen och glöggrundan på fredagen var helt superb och jag hade helt otroligt kul.

Nu är det ny vecka på gång och jag är också på gång. Förra veckan kammade jag hem 15 studiepoäng och denna vecka har jag kammat hem 5 poäng, I'm on fire! Jag börjar ha det på grej, finally!

Idag blir det intervju med Anna till sociologin och sen shopping för en gångs skull och senare renskrivning av intervju! Jag vet att jag är skit på att blogga nu, jag har så lite tid att sitt framför datorn.

Så det stämmer alltså, Redrama har gjort en svensk låt. What? Det låter kufiskt. Håll dig till engelska.

Ha en trevlig dag! So long!


RSS 2.0