- Allt och lite till -

Så var sommarens höjdpunkt över då, E och M's bröllop. Det var så fint, kyrkan, festen brudparet, allting:) Jag hade glömt hur vackert bröllop är, jag stormgrät i kyrkan. "Tyvärr" skulle jag sjunga sången " Ett liv för mig"  genast efter att de sagt "ja" till varandra så det kanske inte lät sådär alltför trevligt med näsan full av snor och ögonan fyllda till det sista md tårar:) Men det var roligt att sjunga ändå. Längesen jag sjungit i kyrkan, ljudet flyter så bra där.

Resten av festen var också jätterolig och bruden strålade;) Brudgummen med för den delen:)! Jag sjöng på festen min sång som jag ahr skrivit text och musik till, " Allt för mig" heter den. Det gick helt bra, jag vill börja sjunga igen!! Måste börja nu i höst någonstans, ska föröska hitta något bra!

NU är det helt höst ute, kallt och grått. Blä! Jag har ledigt idag, hade igår också, skönt. Tyvärr så räjag sjuk, har världens mest irriterande snuva och låter som en kråka. Great! Funderar på om jag ska gå å köpa mina Lacoste skor eller inte...borde köpa något bra för fötterna...men hatar att köpa skor...!

På tisdagen var jag och mina allra bästaste systrar och kollade på "Mamma Mia" - filmmusikalen. Den var jätteskoj, lite sådär speciellt rolig, lite mystisk humor:P..Igår åkte syster E hem...vad tråkigt..nu ser jag inte henne på jättelänge:(..Sommaren är officiellt slut...

Tur kan jag gotta mig i nionde säsongen av Friends. Jag måste bara säga att Phoebe och Joey rockar i denna säsong. ALLT vad dom säger är typ skitskoj!! tror ajg ska fortsätta titta nu på " Christmas in Tulsa":)

Enjoy er dag och så vidare:) Lyssna på Rihanna  - Disturbia om ni vill;) Ajöss!


RSS 2.0