- Njuter cement -

Alltid lika skojigt att komma hem:) Speciellt roligt är det då min lilla lillebror hela tiden kläcker ur sig en massa roliga saker. Det roligaste han sagt idag är definitivt då vi pratade om min syster E och hennes man som är på bröllopsresa till Florida och hur de njuter där. Lillebror hörde dock inte att vi sade Njuter utan hörde GJuter och sade till respons: Cement då? Haha, det kom så spontant och lät bara för roligt!

Tenten idag gick sådär, är inte direkt nöjd med vare sig tenten eller mina svar. Jag kunde mycket mera men frågorna var begränsade och så konstigt ställda att jag inte riktigt fick skriva ner den information jag hade. Men hoppas det räckte till godkänt iallafall.

Nu ska jag ta kväll och lite senare gå i bastun. Har också lovat hämta syster N från Kimito lite senare så antar att jag är tvungen att hålla fast vid det. Imrgon på morgonen blir det "frissa" hos kusinen och mot kvällen börjar uppdrag Barnvakt!

Ha en skön fredagskväll!


- Heja Koop! -

Hoppas, hoppas att min favorit Koop Arponen går vidare efter kvällens Idols. Kanske inte helt lätt för honom att sjunga Eppu Normaali efter att ha bott 20 år i England, men jag tycker han gjorde jättebra ifrån sig iallafall:) Han skulle dessutom kunna representera Finland på ett representativt sätt eftersom han, till skillnad från de flesta andra, KAN engelska:) Den brittiske accenten är bara för härlig! Håll tummarna!

 Imorgon åker jag hem, jei:) Ska bada bastu, wihuu! Thank you and goodnight!

- Kalla öron -

Usch, nästa gång jag åker in till stan skall jag absolut inhandla en ny mössa. Det är ju ASAkallt (tack E för att du infört ordet "asa" i mitt vokabulär:))  ute och blåser för fullt. Jag var dessutom tvungen att fräsa på utav bara den för att hinna hem till Päivien viemää:)

Nåja, nu är jag hemma och ska snart äta min köttsås från igår, dessutom köpte jag glass, choklad - lakrits, till efterrätt, hmm..hoppas den är god!

Laters!

- I'm back -

Okej, jag har ingen ursäkt till varför jag inte har skrivit här på min blogg på typ 100 år, jag kan bara säga att jag helt enkelt inte har haft tid eller ork för att skriva. Men nu har jag fått världens inpiration igen och ska försöka updatea lite oftare här:)

Ganska omöjligt för mig att börja berätta vad allt jag gjort sen början av augusti, det har hänt en hel del intressanta och ointressanta saker, men det som är värt at nämna är kanske resan till Rhodos med min V:) I början av september åkte vi över till min kära syster E och hennes man där vi tillbringade en dag och åkte sedan vidare till Grekland och Rhodos. En härlig vecka av solsken, avslappning och god mat. Kan det bli bättre?

Och ja, jag kan ju också nämna att jag nu börjat i akademin och trivs jättebra, är helt begaistrad av ämnet sociologi och hoppas att mitt intresse håller i sig. Men nu tänker jag inte längre berätta om vad som hänt, utan fokuserar på nutid och framtid.

På dagens agenda står Kvinnovetenskaps tentläsning..puh. Har ingen lust att läsa någonting längre och dessutom blir jag helt frustrerad av att läsa böckerna till tenten, mestadels för att allt som stå i dem stämmer. Jag är ingen feminist, men nog är det fanemej konstigt att kvinnor fortfarande idag nedvärdears av männen. Jag rekommenderar verkligen Carin Holmbergs bok " Det kallas manshat" för de som vill läsa om sådana saker som är helt naturliga att göra för oss kvinnor men som vi egentligen gör på grund av männes överordning. Okej, visst har det ädrats från den tid då filosofen Hegel sade: " Kvinnor är så olika män som djur är växter", men fortfarande är vårt samhälle inte jämlikt. Nåja, nog om det.

Senare ikväll, då jag förhoppningsvis har läst och blivit smart, ska vi kolla på Idols. Alltid på söndag och på torsdag:) Men nu ska jag börja reda ut mina papper och sen sätta igång med läsandet! Ha en trevlig dag! Ajöken:)!
                                           En liten bild på mig då jag njuter av caramellpudding efter en utsökt middag:)

RSS 2.0