- Låt -

Lars Winnerbäck feat. Miss - Li - Om du lämnade mig nu!! Lyssna på den, härlig text och härliga röster!


- Färgglad vapp -

Så var det valborgsmässoafton då och idag klockan 17.00 ska vi skriva under hyreskontraktet, jei:)!  Vädret är lika härligt som igår så det ska bli skoj att vara ute ikväll. Sitta vid ån i slskenet, sommarfiilis!

Jag kommer antagligen inte attt blogga på en tid igen, eftersom vi blir i Åbo (inget nät) och eventuellt till stugan över helgen. På måndag har jag jobb igen, jei:) Nu ska jag dammsuga golvet och sedan packa klart så att vi bara kan åka iväg då V kommer cirka 12 tiden. Glada vappen! Ajöss!

- Sommar -

Vilket härligt väder!! KÄnns helt som sommar! Snaaaart e den här! Jag åkte in till stan, hittade faktiskt ett par helt schyssta skor från H&M i vitt tyg, tänkte att jag kanske kan ha dem imorgon. Syster A lova hjälpa mig med att välja outfit:)

Köpte också donitsar från Arnold's som jag och V avnjöt med kaffe på balkongen i fullaste solsken! VAD härligt!:) Nu ska vi packa för avfärden imorgon! OM nån vill ha sommarfiilis kan jag lugnt tipsa om att Bob Sinclair med sin låt Together definitivt fixar det. För mig kommer alltid han att betyda sommar, och Paris:)AAHhhhh! Laters!


- Skrämmande postgubbe -

Vår postgubbe tänkte skrämma livet av mig idag på morgonen. Jag hörde att posten trillade genom luckan och i samma ögonblick ringer det på dörrklockan. Jag blev vettskrämd och var helt säker på att det är TV - kontrollanten som kommer och kollar om allt är i ordning med licensen. Jag drog snabbt på mig byxor och en huppari och förberedde mig på att ha enormt hög feber och snubig röst då jag öppnar för kontrollanten så att han skulle bli övertygad om att han inte kan komma in just idag!..Som tur var behövde jag inte ta till mina metoder, eftersom det var postgubben som ville ha tillbaka posten han givit oss, eftersom det inte var vår post:D..Han hade satt posten i fel brevinkast. Jag kunde andas ut, huh!

Jaha, imorgon är det vapp då...för vår del blir det Åbo. Många va mina vänner ska också vara där så det ska säkert bli skoj!  Hoppas vädret är soligt och varmt som dom lovat, så att jag kan sätta på mig min nya dress från Gina. Kan hända att det bir lite kallt, men jag tror jag tänker ta den ändå.

Femte säsongen avklarad, åh, varför kan jag aldrig spara på avsnitten. Damn it! Nåja, nu ska jag ut och springa och sen se vad jag hittar på. Kanske in till stan. Kanske inte.

- Svag -

Ok, det var inte slut på glassäsongen, jag kunde inte motstå . Kom just hem efter att vi varit och köpt glass på Munksnäs allén, 2,50 där också, jag kan bara inte motstå Chokad - Nougat..mmmm, i'm lovin' it!

- Tjuv -

Jag erkänner! Ifall nån på detta område märker att det saknas 11 vitsippor, medger jag att JAG stal dem! Här finns massor me vitsippor, tyvärr finns de alla på folks gårdar och där kan jag ju inte plocka dem. Så nu då jag äntligen hittade några på Ingemansland, TOG JAG DEM! Förlåt...


- Whoppaa -

Har inte bloggat på ent tid eftersom jag inte har haft tillgång till internet, men nu är jag hmma i Helsingfors igen och nätet fungerar:) Jei, NU har vi hittat en perfekt lägenhet till oss, och den är nu bokad i vårt namn, whoppaa!!! Vi tyckte båda om den och kunde tänka oss att bo i den och en sådan lägenhet har vi tills nu ännu inte hittat. Den ligger inte helt i stan men inte heller långt utanför, så med cykel kommer man jättesnabbt och lätt dit man vill, och förstås snabbare med bil, men man vill ju inte vara lat! I mitten av maj får vi flytta in, det passar perfekt!

Nu ska jag erkänna en sak. Jag har alltid förrut hatat allt vad Ashlee Simpson åstadkommit, men hennes nya låt, Outta my head är faktiskt helt bra! Helt så bra att jag t.o.m. sjunger med i den:) En ganska bra fiilisbiisi är det! Rekommenderar!

Idag ska jag bara chilla och inte stressa med så mycket sen ska jag också laga lasagne. Jag är bäst på det ifall någon undrar! Jag skulle också vilja till Ikea, nu då man äntligen kan lite börja planera hur man vill ha allt och vad man vill ha. Men vi ska se, vädret är igen perfekt! Ska också spela lite piano, det har jag inte gjort på en tid fast jag har tänkt göra det.

Och ja, igår inledde vi valio glass säsongen, men avslutade den antagligen också! Jag menar jiiises, 2.50 euro för EN boll!!! Du milde, förut var det 2 euro, men nu har det tydligen stigit med 50cent. Ganska överdrivet pris enlig mig. Men jaa, jag antar att jag ändå inte kommer att kunna avstå! Gammaldags choklad är typ bäst i världen!

Nåja, nu ska ja äta morgonmål! Ajöss!

Ps. Ifall ni undrar varifrån " Whoppaa" kommer ifrån så är det min vän Chandler's "piskljud", som är typ det sämsta piskljudet i världen:D Skitkul OCH användbart;)

- Astrött -

Ja, nu är jag verkligen det, megabamsetrött. Steg upp klockan 06.00, tog nians tåg till Åbo, sen traskade jag till torget varifrån min buss till jobb gick. Sen har jag traskat 8 timmar på jobb, åkt buss till stan och sedan traskat ändå från torget till min kompis lägenhet! Jeeeses, ni kan förstå att mina ben är helt döda. Nåja, ska strax gå och lägga mig, först äta någonting:)

Imorgon gäller det med lägenheterna, hoppas dom blir våra, iaf en;P...ha en god natt alla, det ska jag iaf! Nattinatt!


- Ps. -

Om jag någonsin skaffar hund ska den definitivt absolut säkert heta LaPooh! No doubt about it!

- Kära vänner -

Igen en tidig morgon, och jag ä vaken:)..Oj, jag njöt för fullt igår på vår balkong. Solen lyste av alla krafter och det måste ha varit minst 20 grader där, helt jättevarmt! Jei! Hoppas det blir lika varmt idag så kanske jag till och med kan sola till det riktigt ordentligt!...fast, jag äger ingen solkräm, och jag vågar inte sola utan det, så kanske ändå inte.

Igår köpte jag femte säsonen av  Friends, jei, nu har jag program för hela dagen och för hela kvällen imorgon också. Jag behöver någonting roligt att göra ensam hos min kompis då hon inte är hemma imorgon kväll när jag ska sova över där. Hon ska gå på Svenskatalande klubben. Jag skullle också kunna gå men jag ska jobba på lördag så jag tror jag står över.

Hmm..vad ska det bli för mat idag då...känns som att det alltid blir samma sak. Det är så tråkigt. I och för sig har jag ingen inspiration att tillreda någon mat i vårt lilla skrubb ti kök,och jo, surprise, det har varit en klädskrubb!

Nu ska jag äta morgonmål och gissa vad jag ska se på;)! Á bientot!


- Vår -

Jaa, nu är det definitivt vår! Solen lyser, fåglarna kvittrar och blommor knoppas. Hah, det där lät som nån dikt!Men det är sant, det är helt enkelt vår i luften och överallt! Vad skönt! Och jag har dessutom vårstädat idag. Det enda som är kvar är utsidan av fönstren, sedan är allt rent och fint:)

Har också hunnit ut i vårvädret på en lång promenad. Riktigt nöjd! Grannarna har också börjat städa verkar det som. Jag kunde faktiskt konstatera att jag inte sett vår grannfru under hela den tid vi bott här, ändå tills jag såg henne igår. Då menar jag inte hyresvärd 90+ gumman, utan frun på andra sidan. Men hon verkar hemskt snobbig och tänkte inte ens hälsa på mig igår då jag gick förbi henne då hon, hmm, "rensade" i rabatten med nyaste klackskorna på fötterna. Såg patetiskt ut, och det lyste verkligen om henne att hon aldrig säkert gjort någonting sådant i hela sitt liv. Herregud vad fjantigt säger jag! Grannarna i ett hus lite längre bort, "tvättade" också fönsterna, förutom att dom INTE gjorde det utan hade hyrt en firma att göra det åt dem! PLEASE! Jag gjorde det minsann själv!

FIck just vitsord från kirurgi tenten, jeei, en etta! I made it!Såhär by the way:)

Såg idag säkert den sämstaste film jag sett sedan länge. " Senior Skip Day" hette den och jag säger bara hyr inte den! En teini - film utan mening. Filmen är, exakt som alla andra fjant - tonårs filmer med nakna brudar och öl, rent ut sagt patetisk! Regissören trodde antagligen att filmen skulle bli bra eftersom Tara Reid innehar en roll, men nej! Okej, pluspoäng till regissören för att han inte gjorde Taras rollfigur till en dum bimbo som Reid är van att spela, men det funkar bara inte! Dåligt, rent ut sagt!


Nåja, nu ska jag läsa lite Aftonblad och senare till butiken. Tror jag ska äta en Delicato chokladboll, också! Borde ha köpt flera förpackningar hem från SWE. Tur att V inte tycker om dom;P ( Jag vet, förstår inte hur man inte kan tycka om dom!?)Laters!


- Hoppas -

Jei, nu har jag hittat en perfekt lägenhet. Visning i lördag efter jobb! Ligger nära en strand och 10min in till stan + att den är helt renoverad och har en bra hyra! Jag hoppas den blir vår!Men det är bäst att inte hoppas för mycket!

Nu ska jag börja städa, och lyssna på Flo Rida - Low! Den är definitivt en humörhöjare!:)..Ha en bra dag!

- My God -

OMG! Det är allt jag har att säga om min första praktik dag, och också det sista eftersom jag idag ringde till min handledare och "sade upp" mig själv från praktiken:D Det var det hemskaste jag varit med om. Gamla människor som lever livets sista dagar, stilla i säng med blöja kring baken. Jag klarar helt enkelt inte av det. Jag sade åt mej själv att jag ska prova och iaf gå första dagen och kolla vad det är frågan om, och det räckte faktiskt mycket väl! Usch!

Så nu är jag ledig i tre veckor. Det känns bra! Jag ska satsa på mina inträdesförhör till akademin, och läsa så mycket jag orkar. Dessutom behövs extra tid för att kunna åka till Åbo och kolla lägenheter och eventuellt klämma in lite arbete, MED BETALT. För hör och häpna, ALLA andra studerande får betalt för sin praktik förutom vård studerande! Vad är det med det? Varför får inte vårdarna, som definitivt skulle vara värda det!nåja, nu är jag iaf ledig, och behöver inte tömma bajsblöjor och se på lidande varje dag!

Nu är vi iaf då som sagt i Hesa efter en jätterolig helg med systrar och pojkvänner, det vill säga deras:P Borde besöka dom oftare! Men det ska det bi ändring på:) Nu ska jag gå och lägga mig på sängen och titta på TV med min gulleplutt! Ha en skön kväll!



- Framme -

Nu var vi i Sverige då. Resan gick bra men vi var helt megatrötta så vi gick och sova typ vid 22.00 på båten, helt som nå pensionärer:P...Igår var vi hela dagen i stan med syster E, M (eller M.J, som syster A tydligtvis kallar honom)  var på jobb. Jag handlade lite kläder och sådant och V handlade superfina skor:) Vi lunchade också i Gamla Stan på en trång och väldans fullsatt restaurant, där servitörerna sprang omkring och bidrog till en väldigt stressad stämning. Dessutom hade de  uppe i taket bilder på gamla män från antiken som nakna red på getter, what!?..Ökade inte iallafall vår aptit!Annars dock helt god mat:)

Idag kommer A och M hit, det ska bli skoj! Innan det ska vi dock hinna till ett köpcenter här i närheten och handla mat, tror vi ska baka tårta också:)

Nu ska jag skölja färgen ur mitt hår, har färgat det mörkt, och lite slingor. Hoppas det inte blev förstört! Ha en bra lördag alla!

- Snart! -

Jei, nu är det inte länge kvar! Och min röst börjar vara på bättringsvägen, perfekt! Skall strax åka iväg in till Åbo, bussen går klockan 15.00. Skall ännu hinna cykla till moffa och hälsa på! Allt är dock packat här redan så det är bra, förutom att ajg ska locka mitt hår och det är DET som tar tid!

Nu ska jag skynda mej iväg, hinner antagligen inte blogga så mycket nu i helgen men någonting ska jag försöka hinna klämma in:) Á bientot!

- Utmattad -

Huh, nu var mitt långa arbetspass avklarat, och jag är alldeles slut. Sent hem igår, sova 6 timmar och sedan till jobbet igen. Var och såg på en lägenhet idag, genast efter jobbet. Jättefin var den, men som vanligt en massa andra som tyckte lika som vi! Men vi ska se, kanske turen är på vår sida:)

Hah, kan inte annat är skratta åt mig själv då jag tänker på mitt första försök att "kuuluttaa" i högtalarna i H&M. Det var rusning vid kassan och jag och en annan arbetskompis behövde mera hjälp. Jag tar givetvis först initiativet till att anropa någon eftersom jag gärna ville se om jag klarade det efter att ha haft genomgång av hur telefonen används. Tyvärr gick det inte så galant som jag hade önskat. Jag tar upp luren, trycker in rätt knapp och väntar att musiken tystnar. Såhär långt går allt bra, ända tills jag öppnar munnen. Först kommer inget ljud, och sen då jag äntligen får fram något så märker jag och alla andra att min röst inte låter normal( beror på att jag har  hosta och ont i halsen) och att det låter som om jag rökt grön Nortti hela mitt liv! Gud vad pinsamt! Inte nog med det, då jag sedan lägger på luren, lägger jag inte på luren, utan tappar den så att den åker fullt in i väggen, och joo, högtalarna var fortfarande koppladde till telefonen så jaa,  ALLA i hela H&M hörde hur det smällde! Vups!

Imorogon bär det av till Sverige. Ska bli så skoj! Tyvärr låter jag som jag tidigare nämnde, men det ska inte störa mig:P Tyvärr lär det störa alla andra:D

Nu ska jag iväg på cokis me en kompis! Laters!

- Cykeltur -

Jahapp, än ne morgon vaknar jag klockan 8 och är hur pigg som helst. Konstigt, varför kan jag inte sova lite längre?...Snart ska jag iväg med lillebror till dagis, han ska cykla och jag ska gå...hmm..hoppas vi kommer fram innan jag ska på jobb:P

Det blir en lång dag idag för mig. Klockan 14.00 visning och sedan genast på jobb. Sedan köra hem hit, vilket betyder att jag är hemma kring 11 ikväll. Imorgon genast morgontur, vilket betyder att jag måste vakna typ halv 6. Jippii! Lägenhet i Åbo skulle verkligen inte sitta helt fel!

Snart åker vi till Sverige, jeei. Jag vill shoppa. Ser verkligen framemot att gå på Cubus, som inte finns i Finland. Tyckte om kläderna senast då jag var där. Sen vill jag också visa Gamla Stan till V:)

Men nu blir det barnpåklädning och sedan iväg ut i solen:) Ha en bra dag, antar att jag inte bloggar förrän imorgon.


- Corneelis Vresvijk (?) -

Så var den här dagen slut...och jag är trött som bara den och efter att ha suttit och pratat med min kompis oavbrutet i flera timmar är min hals definitivt tillbaks på "ont - i - halsen - stadiet" nr. 1 igen...:/..men det var det värt, jätteroligt hade vi:) Hann inte träffa bebisen idag, men hoppas jag hinner ännu under veckan!

Idag har jag lyssnat på Outlandish - Callin' you, och jag har världens sommarfiilis alltid då jag lyssnar på den. Påminner om förra sommaren, sol, strand och kärlek:) Speciellt mycket gillar jag texten som inte är engelsk, om vi säger så:P Jättehärligt sound!Ah!

Imorgon eftermiddagsjobb och innan det ska jag hinna med lägenhetsvisningen. Hoppas jag hittar rätt och att jag hittar rätt i tid. Men pappas TomTom får vara min "ledstjärna och vän" ( "du e min tro, mitt hopp, min käärleek.." Corneelis Vresvijk - Sång om kärlek)..Haha, den sjöng vi ALLTID i lågstadiet. Ännu kan jag den:)...va skoj!..Skriver man hans namn sådär?..hmm..tvivlar, men är för trött för att söka upp hur det skrivs...

Nu blir det kvällsmål, varmt att dricka och sedan säng...jag får sova länge..vad trevligt! Guten Nacht!

- Tidsbrist -

Så var arbetsdagen över då:)! En riktigt rolig dag igen:)!Mycket att göra dock, men som sagt, det är bara kul! Hittade en till lägenhet i tidningen idag, så imorgon får jag gå och se på den innan jobb, hoppas den är perfekt!

Det känns som om att jag inte riktigt har tid att blogga då jag är hemma, det är så mycket annat man vill hinna med:P Idag ska jag träffa en gammal kär vän, dock på hennes arbetsplats eftersom hon blev "ditkallad", men det ska bli skoj ändå! På onsdag ska jag också träffa vänner, hoppas så många som möjligt kan komma:)

Sol ute idag, vad skönt! Verkligen deprimerande då det regnar! Jag tror btw att vi köpte en soffa idag, det blev den från Vepsäläinen, den vi båda gillade och som är lite bättre kvalitet än Ikeas, dock inget fel på Ikeas heller, men anyway:)!

Nu ska jaf strax äta mat, mammas mat, jeei! Skulle idag också vilja hinna träffa min kusins baby, så söt och liten:) Måste ringa henne! Laters!

Ps. Googlade fram Matti Vanhanens snusk - sms, (jag vet, tönt  - varning), men jösses säger jag, vilken snuskis!

- Godnatt -

Nu är jag i Bruke då!..Har just badat bastu och nu ska jag gå o sova. Är jättetrött och imrogron är det tidig väckning och sedan jobb:)! Godnatt!

- SUNday, eller så inte! -

Så var det söndag igen då...helgerna går så sjukt snabbt, man hinner inte med. En trevlig kväll igår iaf. Först hade vi besök av V's syster och hennes man, vi bjöd på pizza som enligt allas mening var delikat:P..Resten av kvällen tillbringade jag och V framför tvn där vi kollade på en av filmerna vi hyrt, "Vacancy" med Luke Wilson och Kate Beckinsale. Helt bra film, brukar inte tycka så mycket om trillers, men den här var helt värd att se + att Beckinsale är en väldigt bra skådis, om man frågar mej:)

Idag ska jag åka hem igen, jobb imorgon, tisdag och onsdag. Ska bli skoj:) Sen blir jag i Åbo och väntar på V så att vi tillsammans tar båten över till STHLM. Jei:) Det här betyder i princip att jag inte är i Helsingfors förrän om en vecka, på söndag kväll. Jösses! Vad skönt DET ska bli. Enda tråkiga är att jag måste vara utan min gulleplutt hela fyra dagar:(...men nåja, jag får ju vara med mina andra..hmm...gullepluttar där hemma:D

Vilket slusk väder det är ute...regnigt...vad tråkigt. Våren ska vara bara solig, inget regn, bara sol ska det va'!..Nu ska jag kolla om några nya lägenheter har dykt upp och sedan packa för Åbo OCH Sverige....jeeses...hur ska det gå till:/..nå, det ska väl gå an!...ajöken!

- Dör långsamt -

Fortfarande bara åstadkommit oljeinpackning och lite städning. Vart tar tiden vägen?..Ingen musik ännu. Har dock hela morgonen lyssnat på härliga låtar. Come what may med Ewan McGregor och Nicole Kidman måste vara en av de vackraste låtarna ever! Överlag är i princip alla låtar bra från filmen Moulin Rouge (2001),världens mest bästaste och härligaste film! Come what may är iaf den vackraste låten från filmen, se bara på orden i första versen:                   
                                      Never knew I could feel like this
                                       Like I've never seen the sky before
                                       Want to vanish inside your kiss
                                       Every day I love you more and more
                                       Listen to my heart, can you hear it sing?
                                       Telling me to give you everything
                                       Seasons may change, winter to spring
                                       But I love you until the end of time

En annan vacker låt som jag lite analyserat och lyssnat på är en finsk av artisten Irina, låten heter Kuolee hiljaa ("Dör långsamt"). Speciellt två rader av refrängen är så vackara: "meidän liekkimme jolle hengen annoimme, jota kauan vaalittiin nyt kuolee hiljaa"...

Jag älskar sådana låtar som just denna, som har en vacker text med tankar bakom. Det får en som lyssnare också i en skön stämning:)..Lyssna på låten så förstår ni vad jag menar!

Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan gå til butiken och handla lite ätbart! Laters!

- Lördag -

Oj vilket härligt väder! Full sol ändå från morgonen, vad skönt! Tyvärr vet jag inte om jag kan gå ut så jättemycket eftersom jag hade feber inatt! Helt konstigt, hade feber två timmar inatt och nu på morgonen är allt borta. Har dock ont i halsen, men jag får skylla mig själv då jag går med för lite kläder genom hela Åbo. Hoppas att febern håller sig borta nu bara, jag ska ju på jobb i veckan igen, och då vill jag inte vara sjuk!

Ännu en lördag ensam..:(...V jobbar på för fullt. Men nåja, det är i och för sig jättebra att han får tjäna lite extra:)..Jag borde egentligen fixa lite på en av mina låtar. Idag är en sån dag då det känns som om jag har fullt med nya idéer till mina låtar. En ny melodi surrar också på i mitt huvud, kanske det eventuellt blir något av den.

Men nu ska jag oljeinpacka mitt hår, använder alltid Berners XZ oljeinpackning med havtorn! Den är jättebra och lämnar en fräsch doft och verkligen "oljar" håret, utan att göra håret fett! Rekomenderar varmt! Ha en bra lördag! À bientot!


- H&M -

"Hemma" i Helsingfors igen då, efter en stressig men jätterolig vecka. Älskar verkligen mitt jobb! Hur roligt som helst, jättetrevliga arbetskamrater och arbetsplats! Jeii! Mycket tunga dagar dock, inte en sekund som det inte finns något att göra. Men det roliga är att ingenting känns tråkigt att göra, allting är lika roligt!

Lägenheterna är i gång, vi har några trevliga, men det är inte alltid så att man bara kan välja heller. Men vi ska se! Söker hela tiden på nätet också vidare, för säkerhets skull.

Nu måste jag gå och vila, är så jättetrött. Skrev tent idag också, hmm, no comments:D. Om en vecka är vi i STHLM, wohoo, väntar på det. Ska bli så roligt! Jag antar det blir lite bröllopsprat också:). Nåja, ha en trevlig fredag alla! Om ni inte har något att lyssna på så rekommenderar jag Chris Brown - With you. Brown har en så underbart rar röst:)

- Ups -

NU  e klockan bråttom! Vi ska starta om en timme, jag sitter här i pyjamas och stressar med lägenheter för fullt. Ingenting är packat och jag ska ännu hinna ut på länk och i duschen! Oj oj oj!

Kommer antagligen inte att blogga alls mera den här veckan eftersom jag inte kommer att ha tillgång till nätet. Eventuellt på onsdag då jag ska sova över hos en kompis:) Ska bli kul! Nåja, ha en bra vecka alla! NU ska jag stressa vidare:)! Ajöken!

- Veckostart -

Måndag igen då...helgarna går alltid så snabbt...eller, egentligen går alla dagar jättesnabbt. Jag hinner inte med.
Idag kommer dagen mest att ägnas åt tentläsning, USCH! Men det är typ enda dagen jag hinner läsa den här veckan....ingen inspiration dock.

På eftermiddagen skall vi köra till Dalsbruk med en TV och hämta mitt skattekort. Sen vill jag prova mammas cykel också, jag längtar efter att få cykla. Säkert gått över ett halvt år sen jag senast cyklade, och DET är sjukt! Sen åker vi  till Åbo, jag har jobb på tisdagen. Jag väntar med spänning på hur det ska bli:)

Nu är också biljetterna bokade till STHLM. Vi väntar jättemycket! Min andra svenne - syster:P A, http://alexandradubbelv.blogg.se , och hennes M kommer också att vara där en dag, så då får vi träffa dem också! Wohoo! Sa bli jätteksojigt, och roligt med något annat emellantåt, ett avbrott i vardagen:P

Nu ska jag ta i tu med läsningen...tur att det regnar ute, så orkar man lite bättre. Eller orkar...hmm...jaa, man behöv iallafall inte känna skuld för att sitta inne! Laters!

- Full fjong -

Oj vad tiden går då man har roligt! Har bandat in min låt hela förmiddagen och plötsligt var klockan helt jättemycket!..Än är den inte färdig men småningom:)...Nu blir det strax pizza, är hungrig som en varg:)...Sen blir det antagligen någon film eller så! Borde orka lite med tent också...hmm..det kan bli ett problem nog...nåja, ha en fortsatt bra dag!

- Gå hem med dig -

Jösses vad klockan går långsaaaamt...vad skall jag ta mig till? Finns inget att göra...kanske jag skulle dra fram pianot och spela lite...eventuellt. Eller så sitter jag bara här vid datorn och glor:)

Kunde också äta någonting...haha, gud vad tråkigt att läsa mina inlägg idag:) Excuse moi! Skärpning! Har bara inget intressant att prata om idag, om jag nu någonsin har det:P..Skulle vara trevligt att hyra nån bra film idag. Kanske något nytt har kommit till Makuuni. Borde fylla på mitt busskort också.

Sitter och lyssnar på Britney Spears - Break the ice...hmm..vad ska man säga...hon har ändrat stil, och jag tror att det är bra, bättre än hennes tidigare smörslisk -låtar. Synd bara att hennes privativ inte är lika lyckat...

Nej, ska nog lyssna på min personliga favorit då det gäller vår - musik och musik som får mig på jättehärligt humör: Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig. Absolut den bästa låten han har! Jag kan inte vara tyst till den här låten, och inte kan jag sitta still heller! Tror jag ska ta en svängom med dammsugaren;)! So long!

- Tråk -

Tråkig lördag med tråkigt väder.....blaa...o älsklingen på jobb...och jag ensam hemma...:/..nåja...hoppas dagen går snabbt...helt ensam är jag ju inte...har ju mina Friends i lådan..:)...

- Galet! -

Sådär, då var allt avklarat för dagen..städning, springning och stan:) Riktigt trevligt, allt annat förutom stan!! Herregud säger jag bara! Vad är det med folk då det är galna dagar i Stockmann!? Jag höll på att bli tokig där inne! Folk sprang om vartannat, rev och slet i saker, t.o.m från andras händer!! Det är ju sjukt! Jag fick dock det jag skulle ha, mina två mascaror (?). Maybelline's "Define - a - lash", hoppas den är bra. Något annat orkade jag inte ens titta efter..men lika bra det, handlar i Sverige, dit vi borde vara påväg den 18.4:) Jei!

Nu ska jag bara chilla och kolla på tv. Borde kanske gå ut igen då det är så fint väder, men känns inte så lockande då det fortfarande är grym rusning på vägarna. Jag blir bara irriterad av alla bilar, avgaser och smuts! Bra chill - musik är allt med James Morrison!! Han har så härliga och speciella låtar med bra sound! Rekomenderar varmt!
Speciellt James Morrison - This guy och The pieces don't fit anymore.


- Städa, städa -

Guten Morgen! Vad skönt att vara ledig..igen:) Dessutom är det nu långledigt för min del, behöver inte till skolan förrän nästa fredag och skriva tent! Jeei! Vad skönt! Idag ska jag städa tror jag. Jag städar faktiskt nästan alltid varje fredag nuförtiden, lite " städa, städa varje fredag" över mig. Förrut var det mera " och så varje JUL":P. Det kan säkert alla i min familj intyga:). MEN, jag har skärpt mig, rejält!

Efter städningen skall jag ut o springa av mej lite och sedan dra mig in till stan tror jag. Måste väl gå o titta på "galna dagarna". V jobbar antgaligen övertid idag, så jag hinner inte vänta på honom. Om han också vill kan vi sedan ta bilen till Hagalund och Stockmann där, men till stan vill jag iallfall hinna och titta nu på dagen. Där är alltid ganska bra erbjudanden på smink och parfym och sånt. Kanske jag hittar något passande. Dessutom kom studiestödet idag också, wohoo!   Nä nu ska jag nog börja med dagens program!  Ajöss!


                                                           image5
                                                           Titta så söt Nasse är...hihi:)

- Chokladkaka -

Japp, nu blir det chokladkaka, hoppas den blir god, ett nytt recept som jag hittade på ICA kurirens hemsida då jag googlade:)

Recept---> http://www.icakuriren.se/recept_visa.asp?iId=1550


- Blommor och medvetslösa tanter -

Oh, har just kommit hem från skolan, och kirurgitent. Ganska patetisk tent, igen, som om den skulle ha varit skriven för små barn. Vem skriver: " 50% måste vara rätt och ni får inte döda någon" som en hälsning från tentator till studerande. Tenten var dessutom helt flummig och helt klart skriven på finska och sedan översatt till en oerhört dålig svenska, där vissa svenska ord t.o.m. helt fattades. Blir jättestörd på sånt! Jag vill ha en klar, tydlig och välformulerad tent framför mig så att jag vet vad jag ska svara på och var! Irriterande återigen!

Nåja, iallfall växer min blomma nu! Igår då vi var ute passade jag på att hitta en passande blompinne till min blomma, som hittills envisats med att växa längs med fönsterbrädet och inte uppåt!Men idag när jag vaknade såg jag att den rest sig och har ändrat riktning:) Jag e så nöjd, och jag SKA hålla den här vid liv...har lyckats ta livet av alla andra växter jag någonsin haft i min ägo. Jag har också lyckats ta livet av växter som andra också haft i sin ägo...

Fy, idag när jag åkte i bussen till skolan kom en medvetslös dam körandes över vägen! Alltså, min buss skulle just svänga till vänster och just då rullar en bil ut rakt framför bussen, så chauffören var tvungen att bromsa in. Den enda jag såg var en dam, avtuppad bakom ratten, som körde rakt in i en stolpe! Det blev panik i bussen och en gumma skrek: "Jag ringer ambulansen!"...men chauffören stannade inte där utan han körde til busshållplatsen, släppte av folk och sedan fortsatte han bara helt kallt. Tyckte det var lite otrevligt gjort..eller sådär,jaa, han visade helt kart att för honom spelade det ingen roll. Själv blev jag helt kallsvettig och hjärta dunkade typ 2000 slag i minuten, och då satt jag inne i bussen och knappt såg nåt alls! Jag kom fram till att jag definitivt är i fel bransch! Hoppas allt gick bra med damen, iallfall kom ambulansen dit på plats, fick jag senare höra.

Jaa, nu ska jag väl ta mig ut, om jag vågar, har hört att luften här i Helsingfors ska vara farlig nu p.g.a. bränder i RYSSLAND! Såklart!...nåja, nog ska jag väl klara mig, får väl försöka att andas..hmm..lite mindre! Kommer iallafall definitivt att lyssna på en av mina favoritlåtar just nu!

--------->>     Janet Jackson - Feedback

- Trött -

jaa, usch vad jag är trött nu...gick på föreläsning 13.30, fy attan vad tråkigt! Pratade om njursvikt och osteoporos...jätteintressant...gick hem en timme tidigare annars skulle jag garanterat somnat, och inte hjälper det att föreläsningsauditoriumet är ISkallt heller!

Nu sitter jag igen och stirrar mig blind på lägneheter jag skulle kunna tänka mig att bo i, det är så roligt att titta vad det finns:) Nästa vecka ska vi dock försöka klämma in så många lägenhetsvisningar som möjligt eftersom jag kommer att vara på jobb tis - tors och då och V tog ledigt så att vi kan gå under de dagarna. Hoppas någon passlig dyker upp!

Nu borde jag väl ögna igenom kirurgin innan morgonsdagens tent, har en känsla av att jag kommer att somna väldigt tidigt:)

- Vaken -

Man kan ju fråga sig vad jag gör vaken då klockan är lite över 7 på morgonen...:/!?Jättestörande, men jag kunde bara inte sova. Kanske jag kommer för mig att läsa lite på skolarbeten...eller så gör jag någonting annat. Iallfall ska jag nu dricka kaffe...i mängder!

Ser ut att bli en fin, solig dag igen:)...skönt! Laters!

- Kväll -

Ja, nu är det kväll, för er som inte visste:)...vad skönt, ska ha en lugn kväll framför tv:n. Kommer klockan 21.00 "Suojelijat" på fyran, helt skit egentligen men har råkat följa med sådär med ena ögat varje tisdag. Klockan 22.00 kommer det " Feta husdjur" också det på¨fyran, hah, det ska bli kul!

Imorgon börjar " Galna dagar" på Stockmann, tyvärr är folk som rör sig där inne också galna så det är INTE kul att gå dit. Eventuellt och köpa smink, bara för att det ligger på första våningen:)

Oj, idag har jag bara lyssanat på en låt, typ repeat hela tiden. Tycker orden i refrängen är så bra på något vis + att refrängen är just en sådan man bara måste sjunga med i:) Ha en bra kväll!

One republic - Stop & Stare
  
                                                      Refr.
                                                                 Stop and stare 
                                                                  I think I'm moving but I go nowhere
                                                                 Yeah I know that everyone gets scared
                                                                 But I've become what I can't be, oh
                                                                 Stop and stare
                                                                 You start to wonder why you're here not there 
                                                                 And you'd give anything to get what's fair
                                                                 But fair ain't what you really need
                                                                 Oh, you don't need

- Fungerar? -

Okej, fungerar det här nu..?...Hmm...Antar det:). har inte kunnat skriva eftersom hela blogg.se verkar ha haft något på gång. Ledig idag, oj vad skönt! Fast egentligen ska jag läsa på kirurgi tent, men jag märker att min inspiration börja försvinna så gott som helt. Jag hade ju som planerat att gå det här året ordentligt till slut, men jag vet inte längre, börjar kännas meningslöst då jag vet att det här inte är något jag vill göra hela mitt liv. Så jag tror att jag inte ska läsa så hemskt effektivt och helt köra slut mig själv:P.

Jag väntar på samtal från H&M så att jag kan få veta mina arbetsturer i april, kanske dom ringer idag. Oj, vi har hittat världens finaste lägenhet, eller två stycken egentligen, en helt i stan och en litet utanför. Det skulle vara härligt att få en lägenhet sådär i mitten av maj så att vi kan flytta sedan vid månadsskiftet.

Jag blir så irriterad. Till skobutikerna har det kommit en massa nya, fina, perfekta skor, som jag jättegärna skulle köpa, om det inte vore för klackarna som är skyyyhöga! Jag har verkligen issues med klackar på skor, eftersom jag inte vill se ut som en jätte när jag kommer farandes, vilket jag skulle göra i vårens nya skor eftersom jag är 175cm utan skor! Jag vill inte att folk säger: " Nämen hej, där kommer vår vän Flaggstångs - Josse" ! Okej, jag vet ju att det är in med klackar men varför kan dom inte göra samma skor med variationer på klackarna, jag kan gott o väl tänka mej att ha en liten klack, men jag vill inte stiga i höjd 15 cm då ja lägger på mina skor. Kanske jag borde skriva någonstans och berätta om mitt "problem", jag är säker att jag inte är den enda som känner så här!:P

Vi var och kollade på soffor igår. Var helt slut då vi kom hem, tungt at provsitta en massa soffor:p.Nå vi hittade dock två som kunde passa oss, en på Vepsäläinen och en på Ikea. Den på Vepsäläinen är dock finare och mer speciell, men vi får se! Nu ska jag väl dricka mitt morgonkaffe och sedan göra någonting annat trevligt. Tror jag ska gå ut, i SOLEN, jeeiI! PÅ eftermiddagen blir de kaffe på stan med en kompis! Laters!

RSS 2.0