- Kaptensbiff -

Tips: Ät inte Ingmans " Totally Black" om du inte verkligen gillar lakrits i mängder! Den är fruktansvärt stark och smakar inget annan än lakrits. Fy. Varför tog jag inte samma glass som syrran..

Har just suttit ute och solat lite och ska nu hjälpa min enarmade mamma med maten. Kaptensbiff och nypotatis. Slurp. Det kan vara att jag föräter mig.

Adjöss!

- Sista dagen -

Ja, nu är det sista dagen på min första semester. Jag har absolut ingen ork att ta mig tillbaka till jobb, men det är bara tre dagar sen blir det dunderpartaj igen:) Patrik Isaksson, here we come!

Är som bäst hemma i Bruke och väntar på att världens trögaste lillebror ska klä på sig och äta upp sina flingor så att vi kan ta oss till torget. Sommartorget. Förra veckan var där kanske 4 försäljningsstånd. Men det är mysigt ändå. Antagligen sista onsdagen på hela sommaren jag kan vara i Bruke på en onsdag, så får väl ta och passa på.

Idag tillbaka till Åbo och smälta att vardagen börjar igen. Men å andra sidan kan det vara helt kul, det blir som man gör det, eller hur?

Nu ska jag gå pina i lite flingor i min bror, så svårt kan det inte va:)!

So long!

- Äntligen -

Nu är bloomisana på plats och fönstren tvättade. Skönt att kunna andas ut. Vet inte vad jag har för fel, men jag får ångest när min balkong inte är i skick. Men nu är den.

Har också inhandlat en ny mascara idag, eller ny och ny, håller mig till Lumenes Blueberry Curl, eftersom den är helt sjukta bra. Jag har annars rätt långa fransar men denna mascara ger en otrolig längd och är skitlätt att snabbt applicera och det behövs eftersom jag aldrig har tid att sminka mig i evigheter.

Nu blir det pizza hos Ale med resten av min härliga syskonskara. Imorgon fyller mamsen år och då ska hon firas!

Tjohej!

- SATC2-

Helg igen då! Intressant att tiden går så snabbt.

Igår var det SATC2 på bio med girlsen. Filmkonceptet var helt pinsamt och det var uppenbart att filmen gjorts enbart för att det ska tjänas pengar. Men måste medge att jag nog skrattade hysteriskt många gånger. Kul. Kim Catrall var helt klart bäst. SJP hade totalt tappat gnistan. Och hur hon såg ut, lite väl mycket operationer och botox kanske?

Nu är det bla väder ute och jag funderar vad som lockar mera, städa eller tvätta byke? Fönstren då..usch.

Men ska bara fördriva tiden lite till, tills syrran kommer och jag ska äntligen köpa mina blommor. Det blev ju inget av det igår, jag var för lat och mätt på soffan. Men idag!

Nu ska ja avlägsna mig från datorn och ta i tu med saker..Ciao!

- Scary -

Ou yeah!

Semestervädret kickar helt ass! Har degat i Kuppis idag och blivit sådär trevligt trakasserad av en gammal 90-årig tant på rullator. Hon stannade två cent från mitt huvud och frågade helt lugnt om jag ligger här för att jag väntar på en karl som ska komma och pumpa på mig!! Sen gjorde hon en gest, som var väldigt pervers, och sade att det var ett skämt, skrattade sitt skrämmande häxskratt och rullade vidare. Scary shit i Kuppis! Gissa vem som är med i min nästa mardröm!

Gamla människor i all ära, men inte fan är man normal i huvudet om man frågar så? Eller är jag kanske lite för gammaldags?

Gjorde kick-ass sallad idag också. Min hunger är inte lika aktiv som under kalla dagar då solen lyser utanför rutan. Positivt. Men glass är gott. Negativt.

Nu vidare i sommaren! Laters!

Ps. Lotta om du inte ser detta inlägg är det för att man inte har tillräckligt bra internet i Pamiland;)

- Summertime -

Jag har nu haft semester cirkus en halv vecka och har faktiskt inte rikitgt hunnit blogga vöerhuvudtaget. Jag har sysselsatt mig med fotboll, solning, matätande och chill. Det är rätt mycket att göra i sig, så datorer och bloggandet har fått ge vika för dessa intressen.

Nu är jag tillbaka i Åbo och ska strax bege mig till Kuppis och sola igen. Senare på dagen ska jag också ta min ass och cykla iväg och köpa blommor till min balkong. Jag är väligt viktig med att det på vintern ska hänga en lykta där och på sommaren vackra blommor. I år är jag dock alldeles för sen och har näst intill panik för att blommorna fortfarande inte är fixade. Men idag ska de göras!

Nu frulle och sen iväg. Måste komma ihåg att hänga byke också.

So long!

RSS 2.0