- FunkkiZ -

Gårkvällen fick en oväntad vändning och vi stack alla iväg till The Monkey på studerandefest. Väldigt najs måste jag säga, och trevligt med så många svenskar på ett och samma ställe:)!

Idga har jag dessutom varit otroligt aktiv och läst på tent OCH skrivit soicologiuppsats! Jee för mig! Ikväll blir det antagligen en lika intressant kväll som igår, Funktionärbytarsitz på K!Jihaa!

Kommer att bli väldans skoj! Tyvärr ska jag på jobb klockan 12 i morgon så hemskt sent an jag inte vara där. Men nu en powernap och sen iväg till Lotta och sen sitza! Hejsvejs!

- Ingenting -

Gud, hela dagen har jag försökt skriva inlägg men det fungerar inte. Men nu gör det det, obviously.

Vet inte riktigt när jag skrev senast och orkar inte heller börja redogöra för allting. Living life. That's it! Jobb, skola vänner och familj. Allt för mig just nu! Och för tillfället betyder mina kokande makaroner rätt mycket också!

Idag har jag varit aktiv på engelska lektion NOT, total fail. Men fick en personlig engelskalektion vid lunchtid med min gudmor Jayde. Lunch på Mami, delicious! Löksoppa med bröd och sallad.

Sen jag kom hem har jag faktiskt läst lite, det vill säga bläddrat i boken och hoppats att klockan ska gå framåt. Gav upp efter cirka 45min och kastade mig på sängen och vila ögat på teven. Nu ska jag ta i tu med sociologi uppgifter. Bla. Ork, kom tillbaka!

Kvällen oklar, är lite seg. Får väl se. Ut kan man inte gå, ifall man inte vill förfrysa hela sig. Minus tusen är för mycket!

Nej nu makkisar. Usch! Men jag kan inte handla, då måste jag ju ut.

- Så fin -

Undrar om filmen är lika bra som soundtracket..?


- Kallt -

Morning!

Har sovit som en stock inatt, led tydlign av sömnbrist ändå, även om helgen var rätt lugn. Bandlövningen gick faktiskt helt bra igår och vi börjar ha lite låtar på listan.

Efter övningen gick jag hela vägen hem, vilket resluterade i mera motion och iskalla lår! Great!

Nu ska jag strax sticka iväg och luncha och sen på föreläsning, eftermiddagen tillbringas i läsandets tecken, än en gång. Ha en trevlig dag!

Adios!

Ps.

Ok, folk blev sura, Grace är helt najs! Happy?

- Än en gång -

Liten paus igen, scusi! Jag har haft många bollar i luften, eller nej, jag har bara inte haft nått att skriva om:) Jobbade igår, surpsise! Höll på att gå sönder på jobb, inget att göra + att jag dessutom halft skrämde ihjäl ett litet franskt barn, som tappat bort sina föräldrar. Jag snackade finska med henne och hon började gråta ännu mer..
Som tur var kom hennes pappa to the rescue och tog henne bort från mig. Hata att folk inte kan hålla sina barn nära sig, helst fastkedjade, så att de inte kan springa bort!

På kvällen åkte jag in till Lotta och hälsade på henne och hennes systers hund "Lennart" och nu är jag ännu mera fsat besluten att skaffa hund. De är så söta och små! Vi chillade en stund innan jag och några andra kompisar sedan drog vidare till, skäms att säga det, Graceland! Satt där en stund och jag blev utsatt för diverse dvärgar..

Hade först tänkt gå hem, med i och med att min mamma skulle ta död på mig om hon fick veta det, plus att det var väldigt kallt, valde jag taxi. Ingen hit! Alltid råkar jag ut för idiotchaffisar. Denne satt först och pläddrade på om hur konstig jag är som hänger på Grace, sen påpekade han att det var bra att jag hade en varm jacka på mig, för han hade minsann sett flickor i bara T-shirt idag, intresseklubben! Efter det drog han fram med att han väntar på att få åka till Paris och sjunga! Jag höll på att skratta ihjäl mig inombords! Tack och lov slutade vår färd där, jag önska han lycka till med operakarriären och hoppa ut. Puh!

Idag har jag redan varit väldigt aktiv och läst på tent och varit på länk. Nu blir det klädskåpsstädning och senare övning med The Band!

Laters!

- B -

God morgon!

Har redan varit vaken i flera timmar faktiskt, engelska med start 8.30. Tänkte stanna kvar en stund och kaffa med Anna och Axi men bestämde mig att komma hem och vara flitig, det vill säga blogga. Näe, jag ska faktistk ta i tu med tentläsning, tänkte vara ute i tid denna gång. Undvika stressen med tre böcker att plöja igenom på en vecka. Inget att rekommendera!

Klockan 15 ska jag infinna mig i toppskick på jobb. Skoj! Men ännu mera skoj ikväll då det blir B med alla söta:) Imorgon är jag dessutom helt ledig, härligt!

Ha en skön torsdag! Jag ska minsann då ha det! So long!

- Kväll -

Evening!

Just inkommen efter en skaplig powerwalk i det kalla vädret. Älskar att gå långt på kvällen, musik i öronen och hård fart:)
Blev en trevlig dag på stan idag. Först kaffe och megamuffins på Brahe, sen efter lamporna till Indiska och en sväng i lite klädbutiker. Köpte två tunikor på Gina, likadan som vi nyligen fått in till H&M på L.O.G.G-avdelningen, men Gina har mycket trevligare färger. Samma pris dock!

Väl hemma fixade jag mumsig soppa och var beredd att sticka iväg till Kåren efter det, men jag blev helt otroligt mega trött så jag bestämde att stanna hemma och bara chilla. Imorgon blir det dock B med gänget:)

Nu ska jag hoppa in i pyjamasen och kolla TV. Adios!

- Onsdag -

Morning!

Härligt att inte vakna till väckarklockan idag. Vaknade först vid tio och satte mig framför teven med en kopp kaffe i handen och zappade lite( och med zappa menar jag läste igenom TextNytt på FST5). Jag vet att jag itne är den enda som gör det, Anna!

Har dessutom hunnit göra engelskameningarna klara och är nu redo för en dunderfrukost. Bästa målet på dagen:) Föreläsning vid ett och sen kaffe med Paulis på stan, täntke också hinna gå ett varv i några andra butiker och kolla rean, eventuellt Gina, men där är alltid alldeles enorma högar med kläder, där kläderna ligger huller om buller, vilket försvårar shoppande markant. Lovade också Ale att hämta några lampor på Indiska.

Nu frulle! Ajöss!

- Bästa på länge -

Go'kväll!

Vilken otroligt lyckad lördagskväll det blev! Har inte haft en sådär kul utekväll på evigheter! Började på Edison och slutade på Amarillo! Hade magont hela söndagen efter allt skrattade! Mera såna kvällar!

Söndagen bestod av jobb, i väldigt trög anda, och likaså gårdagen. Fick dock sluta redan vid åtta, och hann därmed se bästa Desperate avsnittet i repris, jei!

Idag har jag haft mest skola under hela detta läsår, från 8.30 till 12.00. Puh! But I made it. Dessutom ska det bli helt skoj att ha engelska igen efter en paus på cirka 4 år, dock faller onsdags-Forte bort eftersom engelskan går på torsdagar halv nio. Hah!
Hann hem och fixa igång mitt modem och tvätta byke innan det var månadsmöte på K klockan 17. Mycket trevligt, jag gick med i festkommittén, najs!

Har nu hunnit med en långlänk och ska strax sätta mig framför teven och kolla igenom om det mot förmodan skulle komma något intressant. I annat fall är det inte svårt att gissa vad jag ser på istället:)

Ha en bra tisdagskväll, natt, ja whatever:)

Adios!

- Trött -

Hej!

Hata att vakna tidigt på morgonen och att inte få sova till hjärnan är fullt återställd efter nattsömnen. Jag har idag vaknat klockan 5, hunnit med en morgonprommis på torget eftersom jag var tvungen att vänta en halvtimme på torget klockan 6 i morse innan Mylly-bussen gick och gått som i dvala på jobb tills jag återställt mig helt och hållet från den tidiga väckningen. Fy! That's all I say.

Tack och lov var det bara att kasta sig på soffan då jag kom hem, och gissa om jag slockna genast. Ah! Powernaps are the shit! Nu är jag mycket piggare och ska strax fixa håret innan Edison kallar för en cider med girlsen:)

Ha en bra kväll! Adios!


- Fredag -

Tjenahej!

Fredag då, veckoslut och ledighet, för en del, inte för mig dock. Veckoslut innebär för mig arbete. Skall stiga upp halv sex imorgon, för att börja jobba vid sju. Hur najs är det? Inte alls.

Nå, det positiva är att då slutar jag jobba vid två, och ger mig tid att leva lite i dagsljus också!

Tenten gick helt ok idag, borde vara godkänd, vilket räcker för min del. Studiepoäng är det viktigaste!:)
Nu ska jag fixa ihop lite käk och sen kasta mig på sängen och kolla Friends resten av dagen, eller ja, tills mamma och moster kommer hit och vi åker till Citymarket.

Chillkväll! Adios!

- Sönder -

Hejsvejs!

Håller på att gå sönder med mitt tentläsas här hemma. Usch! Jag har noll inspiration att lära mig någonting över huvudtaget om nordisk politik för tillfället. Måste effektivera mig på något sätt. Och nej, gårdagens Edison har inget med saken att göra.Punkt.

Idag blir det bandövning och sen prommis med Cilla och Anna. Ska alldeles strax äta och kasta mig på soffan för lite Friends-chill. Kan dvd-filmer överanvändas och gå sönder? I hope not, då är det the end för mig..

Ha en mysig torsdag! Adios!

- Liten paus -

Hellou!

Har icke-planerat tydligen haft en liten paus då det gäller skrivandet här på bloggen. Jul, nyår och jullov är över och det nya året har inletts. Jag orkar inte nu längre berätta om hur december månad varit, eftersom, jaa, det är så längesen. Men januari månad har börjat väldigt bra och jag har flyt på, i skolan, på jobbet och i vardagen:)

Denna vecka har jag tyvärr fullt upp med tentläsning och jag är väldigt frustrerad på att bara sitta stilla och läsa, men sen är det över för en tid igen.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen iväg och luncha med Lotta och Matilda! Jag lovar bättre uppdatering nu!


En liten julbild på moi:)


RSS 2.0